După 5 accidente, Giani din Las Fierbinți și-a luat mașină nouă. A investit o avere în acest bolid adus din Germania

După 5 accidente, Giani din Las Fierbinți și-a luat mașină nouă. A investit o avere în acest bolid adus din Germania
Giani din Las Fierbinți și-a luat mașină nouă

Giani din Las Fierbinți ori nu crede în semne ori se simte mereu norocos…ori vrea să trăiască periculos.Una peste alta, nici accidentele prin care a trecut, cinci la număr, n-au putut să-l facă să nu-și cumpere o altă mașină. Iubitul actor din cel mai urmărit serial de comedie și-a achiziționat un bolid din Germania. Ce marcă a ales Costi Diță?

Giani din Las Fierbinți și-a luat mașină nouă!

Costi Diță,cel care i-a dat viață personajului Giani din Las Fierbinți nu se lasă intimidat de soartă. Acesta și-a luat o altă mașină, fapt care demonstrează că îi place să conducă, astfel că nu va renunța nici cu cele 5 accidente la purtător la starea pe care o are atunci când se află la volanul unei mașini. Diță se pare că nu adoră neapărat autovehiculele care sunt în vogă acum, așa că a ales o mașină la mâna a doua pe care a adus-o din Germania. Acesta este și un semn că își respectă munca, așa că banii frumoși pe care îi scoate din serialul de la Pro TV nu-i cheltuie la nimereală. Actorul a contactat recent un distribuitor din Iași care aduce mașini din Germania pentru a-și satisface dorința și a se delecta de o altă marcă. Iată mai jos o fotografie cu autovehiculul care a fost pe placul acestuia!

”În acest weekend am livrat o mașină specială unui om special. E vorba despre actorul CONSTANTIN DIȚĂ a.k.a GIANI din celebrul serial LAS FIERBINȚI. Mașina a fost livrată cu revizia completă făcută în service-ul nostru”
Patronul firmei distribuitoare (Sursa: facebook.com)

Giani alături de patronul firmei distribuitoare
Giani alături de patronul firmei distribuitoare

5 accidente într-un singur an

”Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”
Costi Diță