Filmările serialului ”Las Fierbinți”, oprite constant. Ce îi perturbă pe regizori și actori

Las Fierbinți, secrete din culise. De ce filmările sunt oprite constant?

”Las Fierbinți” revine în septembrie pe sticlă. Până pe 10 septembrie când va avea premiera, ai mai jos câteva secrete din spatele camerelor de filmat. Ce îi perturbă pe regizori și actori? Cum a ajuns, de fapt, atât de celebră cârciuma lui Bobiță și care sunt trasformările pe care le-a suferit scenariul. Unele personaje nici nu existau la început.

Filmările serialului „Las Fierbinți”, oprite constant

”Las Fierbinți”, serial de comedie românesc, a debutat pe Pro TV la data de 1 martie 2012 și uite că pe 10 septembrie revine pe sticlă cu sezonul numărul 16. Țara o arde pe comedie,  iar publicul este extrem de încântat de noile episoade care vor apărea pe micile ecrane în fiecare săptămână, în cursul zilelor de marți și joi.

Cu toate astea, filmările sunt oprite în mod constant. Cu toate că secvețele se leagă fără cusur în cel mai iubit serial de comedie din România, în spatele camerelor ceva îi ține în loc, în mod constant, pe regizori și actori.

Filmările pentru Las Fierbinți, oprite constant
Filmările pentru Las Fierbinți, oprite constant

Care sunt impedimentele?

Pe lângă replicile savuroase care îi fac până și pe actori să râdă copios la filmări și să iasă din personaj frecvent, nevoiți fiind să tragă multe duble, altul este impedimentul major. Regizorii opresc deseori filmările din cauza avioanelor care survolează spațiul aerian de deasupra cadrului. O altă problemă o reprezintă și vremea.

Majoritatea scenelor se petrec în exterior, astfel că o zi înnorată este considerată ca pierdută, pentru că este nevoie de lumină și o vreme fără fenomene extreme care să întrerupă firul scenariului. Un lucru pe care nu-l știau până acum fanii serialului este că Aspirina, una dintre cele mai iubite personaje din producția de comedie, nu exista la început. Mimi Brănescu l-a creat special pentru soția sa, Mirela Oprișor, care avea la început un rol de doctor sau al unui profesor. De asemenea, cei care urmăresc liniștiți episoadele trebuie să știe că actorii petrec mai bine de 12 ore pe zi la filmări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI