23 dec. 2021 | 13:42

Dumitru Dragomir știe numele noului selecționer al naționalei României: „L-au angajat”

Sport
Dumitru Dragomir știe numele noului selecționer al naționalei României: „L-au angajat”
Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, e convins că știe deja numele viitorului selecționer al naționalei României

Dumitru Dragomir știe numele noului selecționer al naționalei României. Odiseea numirii înlocuitorului lui Mirel Rădoi este în plină desfășurare. După ce varianta Dan Petrescu a picat, FRF a băgat în ședință Comisia Tehică responsabilă cu propunerea viitorului selecționer. A rezultat o listă cu zece nume. Dar fostul șef al LPF, Mitică Dragomir, susține că FRF deja a bătut palma cu noul antrenor al tricolorilor.

Dumitru Dragomir știe numele noului selecționer al naționalei României

Dumitru Dragomir știe numele noului selecționer al naționalei României. Plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca tricolorilor a dat startul unei curse pentru găsirea unui nou antrenor. După Gică Hagi și Răzvan Lucescu, a picat și varianta Dan Petrescu. Răspunsul final al tehnicianului de la CFR Cluj era așteptat pe 20 decembrie, iar acesta a fost negativ.

Dumitru Dragomir, supranumit și „Oracolul din Bălcești”, vorbea de mai multă vreme că noul selecționer al naționalei se va alege dintre Adi Mutu și Edi Iordănescu. „Briliantul” era deja favorit pentru preluarea postului, dar FRF a preferat să convoace, miercuri, o ședință a Comisiei Tehnice a federației.

Membrii acesteia au fost puși să scrie câte 5 nume de posibil selecționer al naționalei României, a scris GSP.ro. La final, s-au adunat 10 nume, în frunte, într-adevăr, cu cele ale lui Adi Mutu și Edi Iordănescu. Lângă ei se mai regăsesc tehnicieni ca Laurențiu Reghecampf, Adrian Ursea, dar și Victor Pițurcă sau Ladislau Boloni.

„L-au angajat”

Dumitru Dragomir este convins că FRF va anunța în aceste zile numele viitorului selecționer al naționalei României. Și știe și cine este. Și asta în ciuda informațiilor despre o decizie ce se va lua abia în luna ianuarie a anului viitor.

„L-au angajat, astăzi cred că anunță. Dacă mă aud ăștia (n.r. – de la FRF), iarăși amână. E același de care vorbeam. Nu s-a schimbat nimic”, a spus Dumitru Dragomir la GSP Live.

Dragomir mai consideră că discuțiile purtate de șefii FRF cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au reprezentat, de fapt, o „vrăjeală”, FRF fiind dinainte sigură de numele selecționerului dorit.

„Totul a fost o vrăjeală. Au știut sigur că nu vin. De Petrescu au știut de la Dîncu (n.r. – ministrul Apărării, apropiat de CFR Cluj) că nu vine. Îi dădea drumul să plece de la Cluj?”, a mai spus fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform aceleiași surse.

Naționala României va juca primele meciuri din 2022 în luna martie când sunt programate două partide amicale, dintre care una cu Israelul, pe 29 martie. Prima partidă oficială va fi în 4 iunie, cu Muntenegru, în grupele Ligii Națiunilor.

 

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Doliu la Antena 1. Ne-a părăsit o mare vedetă: Vei rămâne mereu parte din echipa noastră
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro