Dumitru Dragomir intervine în scandalul momentului. Avertisment pentru Becali: ”Când i-o da foc la călcâie, e jale”

Dumitru Dragomir intervine în scandalul momentului. Avertisment pentru Becali: ”Când i-o da foc la călcâie, e jale”
Anamaria Prodan și Gigi Becali, războiul declarațiilor

Un nou scandal în fotbalul românesc, și-așa măcinat de criză, lipsa banilor și, cel mai important, lipsit de performanțe. Scandalul anului 2021, între Anamaria Prodan și Gigi Becali a plecat de la transferul lui Dennis Man la Parma. Privit din afară poate fi un spectacol de circ, cum de altfel l-a denumit chiar protagonista acestuia. Amenințări, jigniri, scuze, iar amenințări, cam așa se vede totul din afară. Dar, ca un adevărat naș, a apărut și împăciuitorul, în persoana celebrului Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir intervine în scandalul dintre cei doi

Dacă privești tot acest scandal din afară, ajungi la concluzia că banii strică prietenii. Vorba asta se aplică cum nu se poate mai bine în acest caz. Tot acest balamuc generalizat a plecat de la transferul atacantului FCSB, Dennis Man la Parma. Impresarul jucătorului a fost, până la declanșarea ostilităților, Anamaria Prodan, sau cel puțin așa a dat ea de înțeles.

Problemele ar fi început, după cum reclama Anamaria Prodan, după ce Giovanni și Gigi Becali ar fi intervenit peste ea, la oficialii echipei italiene care Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus, declară Anamaria Prodan. Acuzații, jigniri, retractări, dezvăluiri, cam așa a fost totul de la început, ca un roller-coaster, plin de imprevizbil.

În momentul culminant al tensiunilor, nașul Dumitru Dragomir a decis că este momentul să intervină și să încerce să-i facă pe cei doi să ajungă la un fel de împăcare, declarând:

”Eu îi recomand domnului Gigi să facă de așa natură și să pună batista pe țambal, că cine știe ce mai spune ‘nebuna’. În ghilimele nebuna, rețineți. Nu i-a dat foc la călcâie. Când i-o da foc la călcâie, e nasol!

E Giovanni diplomat, e Gigi, care știe să facă bani, o liniștesc ei. Dar, pe bani te mai și cerți, mai ales când sunt bani mulți. Un transfer se face și cu relațiile impresarilor, nu numai cu valoarea jucătorului.”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

Anamaria Prodan și Gigi Becali, războiul declarațiilor

Acest nou scandal în fotbalul românesc, și-așa măcinat de criză, lipsa banilor și, cel mai important, lipsit de performanțe, scoate în evidență carențe de ambele părți. De la acuzații de subminare s-a ajuns, ulterior, chiar la amenințări cu bătaia, venite din partea Aneimaria Prodan către patronul FCSB.

Nu se știe clar ce a dezlănțuit aceste amenințări, dar este clar că acest scandal este pe departe de a se fi terminat, cu toate că una din părți ar fi spus că nu mai are nimic de declarat. Șocantă a fost declarația impresarului Anamaria Prodan în care-l amenința cu bătaia pe Gigi Becali, declarând:

”Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e.

Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs”, declara Anamaria Prodan la GSP Live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI