Dumitru Dragomir desființează echipa României, înaintea meciului cu Suedia. ”Nu mai putem câștiga!”

Dumitru Dragomir desființează echipa României, înaintea meciului cu Suedia. ”Nu mai putem câștiga!”

Dumitru Dragomir iese la rampă pentru a demoraliza echipa României chiar înainte de meciul contra echipei Suediei. Declarațiile din ultima vreme au fost într-o notă contradictorie. Iată ce a spus de data aceasta!

Dumitru Dragomir, pesimist în privința meciului cu Suedia

Dacă acum puțin timp Dragomir credea în șansele echipei României, acum are câteva lucruri de obiectat. Acesta este extrem de pesimist înaintea meciului decisiv dintre România și Suedia, din preliminariile Euro 2020. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este clar convins că tricolorii nu au nicio șansă de a merge la turneul final de anul viitor. „Nu Contra e vinovat pentru lipsa de rezultate, a fost un gol, o lipsă de interes de câțiva ani în fotbalul românesc. L-aş lăsa tot pe Contra pentru acel baraj. Ce mai contează că îl mai laşi patru-cinci luni?”, a mai spus Dumitru Dragomir. Acesta nu îl învinovățește pe Cosmin Contra pentru o posibilă ratare a calificării, așa că ar merge pe mâna acestuia şi în eventualul play-off al Ligii Naţiunilor.

„Nu cred că mai putem vorbi de favoriţi în fotbalul de astăzi, totul depinde de noi, ne concentrăm pentru această partidă, depindem de jocul nostru, ne-am pregătit foarte bine pentru meci şi vom vedea la finalul partidei care este echipa mai bună şi nu echipă care a fost favorită. Cu siguranţă mi-aş dori să jucăm pe acest stadion la EURO 2020, este un stadion frumos”
Janne Andersson, selecţionerul suedez

Dumitru Dragomir desființează echipa României înainte de meciul contra Suediei
Dumitru Dragomir desființează echipa României înainte de meciul contra Suediei

Care este strategia?

Helmuth Duckadam: Eu în apărare aş juca cu Mogoş, eu aş merge cu el. Ăştia care trebuie să-l urmărească trebuie să-l ştie. Păi, dacă joci în Italia… Mă gândesc că un jucător care joacă în Italia, titular, faţă de unul care nu joacă (n.r.: Benzar)…totuși, îi dau credit celui care joacă.
Gabi Balint: Totuşi, e un meci decisiv. Ai risca cu unul care nu ştii cum s-ar adapta la jocul nostru?
Helmuth Duckadam: Benzar e bun pe faza de atac, dar pe faza de apărare nu ştiu dacă…
Vasile Miriuţă: Important e să joace jucătorii care au ritm de joc. Degeaba vine cineva la lot care nu joacă.
Gabi Balint: Păi, atunci trebuie să ţii cont de Budescu şi de Alibec, că i-a chemat…
(Sursa: digisport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI