Ce vor face Pavel Bartoș și Andi Moisescu în timpul meciului România – Suedia. Premieră la PRO TV

Ce vor face Andi Moisescu și Pavel Bartoș în seara meciului România-Suedia?

Românii au parte de premiere peste premiere de o bună perioadă. După ce anul acesta a venit însoțit de numeroase emisiuni, Pro TV a scos asul din mânecă. Cum îi vom regăsi pe Andi Moisescu și Pavel Bartoș în seara meciului Români-Suedia?

Ce vor face Pavel Bartoș și Andi Moisescu în timpul meciului România-Suedia?

Premără la Pro TV! Andi și Pavel se cunosc deja de ani buni, pentru că sunt colegi la emisiunea „Românii au Talent”. Un nou cadru îi readuce împreună în seara aceasta. Cele două vedete vor comenta meciul mult așteptat dintre România și Suedia. „Diseară comentăm si vizionăm! Mai exact, Andi comentează, iar eu am să urlu la goluri (sper din tot sufletul). Asadar, vizionăm de la ora 20.00 , @vocea_romaniei , iar de la 21.45 comentam meciul Romania – Suedia pe pagina de facebook @sport.ro.oficial ! Noi am inceput, deja! Asteptam pronosticuri! #necomentatorii #toataRomaniavedeRomania”, a fost mesajul de la ultima postare a lui Pavel Bartoș.

Toți prietenii prezentatorului emisiunii „Românii au Talent” s-au bucurat extrem de tare de noua postură în care îi vor vedea pe Pavel și Andi Moisescu. Unii dintre ei i-au felicitat, iar alții au încercat să aducă pronosticuri cât mai aproape de scorul final al luptei de pe teren dintre România și Suedia. „Doi comentatori de nota 10! 2-1 să fie pentru ai noștri!!”, „Hai, România!”, au fost doar cîteva din cometariile internauților.

Ce vor face Andi Moisescu și Pavel Bartoș în seara meciului dintre România și Suedia?
Ce vor face Andi Moisescu și Pavel Bartoș în seara meciului dintre România și Suedia?

Cât cer pentru evenimentele private?

Andi Moisescu și Pavel Bartoș sunt unele dintre cele mai iubite persoane publice din România. Cei doi au reușit să prezinte numeroase emisiuni de-a lungul anilor. Acest lucru se vede acum la tarifele pe care le au. În urmă cu puțini ani, soțul Oliviei Steer cerea, pentru evenimente private, sume cuprinse între 2.500 și 3.000 de euro, la fel ca Pavel Bartoș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI