29 aug. 2020 | 07:55

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă. Ce imagini compromițătoare au primit invitații cu mireasa. E scandal!

Știri generale
Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă. Ce imagini compromițătoare au primit invitații cu mireasa. E scandal!
Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă. Ce imagini compromițătoare au primit invitații cu mireasa. E scandal!

Un reputat sportiv din Rusia a trăit momente de umilință chiar la nunta lui. Astfel, mulți dintre nuntași au primit telefoane și un mesaj compromițător despre mireasă, iar apoi au văzut și filmări pe care nu și le-au imaginat vreodată că există.

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă

Totul a avut loc la scurt timp după ce fastuoasa petrecere alături de mireasa sa a început. Zaurbek Sidakov și Madina Pliveva s-au căsătorit zilele trecute într-un cadru de poveste, reușind să uite pentru câteva ceasuri de pandemia care a îngenunchiat Rusia, unde numărul de persoaane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 980.405, iar bilanțul morților a ajuns la 16.914. De asemenea, autoritățile ruse au anunțat că în ultimele 24 de ore au fost confirmați pozitiv nu mai puțin de 4.829 de oameni. Însă, cu toate acestea nimic a prevestit ce urma să se întâmple la petrecerea de nuntă.

Imagini compromitatoare cu mireasa

Imagini compromitatoare cu mireasa

Imagini compromițătoare cu mireasa, chiar în timpul nunții

Conform presei locale, pe la jumătatea fericitului eveniment invitații au primit pe telefoane un mesaj prin care erau anunțați că mireasa a fost ”amanta unui miliardar”, notează publicația Profimedia. Apoi, a apărut și o filmare în care Madina Pliveva apare în lenjerie intimă și se mișcă lasciv, iar imaginile ar fi fost realizate în perioada în care a lucrat ca escortă. De altfel, unul dintre nuntași i-a arătat mirelui, iar acesta a întrerupt brusc petrecerea. În plus, luptătorul Zaurbek Sidakov își dorește să și anuleze căsătoria.

În plus, după ce a văzut videoclipurile și fotografiile compromițătoare cu soția sa, sportivul ar fi târât-o de par și a fost nevoie de intervenția prietenilor pentru a se calma.

Astfel, la nunta campionului mondial cu Madina Pliveva, în vârstă de 25 de ani, au fost prezenți nu mai puțin de 500 de invitați. În vârstă de 24 de ani, acesta ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpice 2020, dar acestea au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro