Ce se întâmplă acum cu George Burcea. Fotografiile care îl dau de gol

Ce se întâmplă acum cu George Burcea. Fotografiile care îl dau de gol
George Burcea, schimbare uriașă. Cum le-a arătat fanilor asta?

George Burcea, schimbare spectaculoasă! Ultimele postări din mediul online l-au dat de gol. Pe ce se concentrează cunoscutul actor acum, în plin scandal cu fosta soție?

George Burcea, schimbare uriașă! Ce le-a arătat fanilor?

George Burcea abordează altfel situația sensibilă în care se află. Acesta a început ca de o perioadă să se concentreze strict asupra fetițelor sale. Fostul soț al Andreei Bălan nu mai dă apă la moară cârcotașilor și încearcă pe cât posibil să facă o schimbare majoră de dragul celor mici, lucru observat de toți cei care îl urmăresc pe rețele de socialziare. Actorul pare că-și transformă pagina de Instagram într-un album cu amintiri cu Ella și Clara.

„Vezi CE success ai cand postezi fotografii cu fetitele? Cand postezi alte prostii ITI e teama si sa dai drumul la comentarii”, a fost comentariul unui internaut care a observat clar schimbare. Cei mai mulți, însă, au apreciat noua perspectivă a vedetei în scandalul în care în continuare se află. Cu ajutorul acesteia, îi va demonstra Andreei Bălan că poate face pași mulți pentru a-și putea vedea cât mai mult fetițele crescând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nãzdrãvanele mele🍼❤️

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire”

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă, a spus artista. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale”
Andreea Bălan (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI