Drama unei vedete tv. Fiul ei a ajuns la ATI: ”Doamne, nu mi-l lua! Urlu, sfâșiată de durere”

Drama unei vedete tv. Fiul ei a ajuns la ATI: ”Doamne, nu mi-l lua! Urlu, sfâșiată de durere”
Drama unei vedete tv. Fiul ei a ajuns la ATI

Andreea Podărescu, cunoscută și ca ”Prințesa Bucureștilor”, trece printr-un calvar cu fiul ei. Femeia este devastată de durere și strigă după ajutor pentru salvarea copilului ei grav bolnav. „Copilașul meu suferă foarte mult. Nu doresc niciunei mame să treacă prin ce trec eu.”

Drama Andreei Podărescu. Vedeta TV a ajuns cu fiul ei la ATI

În urmă cu câteva zile, fiul Andreei Podărescu s-a simțit foarte rău. Mama sa a crezut că are enterocolită. L-a tratat acasă după cum a știut, și-a revenit, micuțul a mers chiar în parc, unde a fost activ, iar spre seară a acuzat din nou dureri. Văzându-i niște pete suspecte pe piele, vedeta a decis că de această dată trebuie să meargă la un control cu micuțul. Aceasta nu a dat detalii despre natura problemelor de sănătate cu care se confruntă fiul său, dar a lăsat să se înțeleagă că situația este gravă. Cel mai recent mesaj postat de model pe contul de socializare personal i-a speriat pe admiratorii din mediul online.

Drama unei vedete tv. Fiul ei a ajuns la ATI: ”Doamne, nu mi-l lua! Urlu, sfâșiată de durere”
Andreea Podărescu și fiul ei

„Doamne… dă-mi mie toată durerea lui! Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață! E copilul meu, DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca să mi-l trimiți în viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată ! M-am luptat ca o fiară pentru el cu toată lumea… Doamne, nu mi-l lua! Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă! Nu doresc niciunei mame să treacă prin ce trec eu. Copilașul meu suferă foarte mult”, a scris Andreea Podărescu.

Este în conflict deschis cu tatăl copilului ei

Scandalul dintre Andreea Podărescu și tatăl copilului ei este departe de a intra într-o fază amiabilă. Dimpotrivă, cei doi s-au revăzut la tribunal, în octombrie 2019, iar bruneta s-a poziționat clar.

„Domnul are un program de noapte încărcat și nu își permite să aibă grijă de acest copil”, a spus vedeta TV.

Între cei doi au existat mai multe acuze. Modelul susține că cea mai neagră perioadă din viața sa a început în urmă cu mai bine de doi ani, în momentul când s-a despărțit de tatăl copilului ei, cu scandal. Ea ar fi trăit clipe de coșmar alături de bărbat, care, acuză ea, ar fi agresat-o. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, dar s-au despărțit la scurt timp după ce a venit pe lume fiul lor.