21 mart. 2021 | 09:31

Drama unei mare artiste din România. Prin ce trece la pensie (exclusiv)

Monden
Drama unei mare artiste din România. Prin ce trece la pensie (exclusiv)
Actrita Cezara Dafinescu

În vârstă de 72 de ani, Cezara Dafinescu a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe. Dar rafinamentul și eleganța au venit la pachet și cu multe lacrimi și suferință.

Drama unei mare artiste din România

Actrița a vorbit despre viața departe de scenă, despre probleme de sănătate, dar și despre ultimul soț, care a murit în urma unui accident pe motocicletă:

”Am mai fost la cimitir, la ultimul soț, dar cu pandemia asta este mai greu. Eu sunt de părere că sufletul lui s-a înălțat la Ceruri și mă veghează de Sus”, a spus artista pentru Impact.ro.

În pandemie, artiștii suferă mult, dar Cezara Dafinescu pare resemnată cu această situație dificilă.

“Nu am spectacole. Sunt închise toate. Ce vreți să fac? Stau pe lângă casă. Nu vedeți că astăzi se deschid, mâine se închid? Unde, cum să joci așa?”, a spus Cezara Dafinescu.

Nu a avut noroc nici în dragoste

Marea artistă a fost numită “cetățean de onoare”, în Bușteni și în Galați. În ultima perioadă, aceasta s-a confruntat și cu probleme de sănătate. În urmă cu șase ani, aceasta a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală, fiind operată la Spitalul Universitar din Capitală. În acele momente de cumpănă, doctorii au decis montarea unei proteze la șold.

”Sunt bine după acele intervenții la șold, mulțumesc lui Dumnezeu. Pentru că este și pandemia asta, nu fac nimic deosebit, așa că am grijă de sănătatea mea, merg din șase în șase luni la medic, îmi fac analizele, ca să pot să îmi țin sănătatea sub control. Acum sunt bine. Când mai plouă, ies și mă plimb prin ploaie, mă relaxează foarte mult acest lucru. Mai gătesc, mai fac o ciorbă și cam atât. Lucruri pe lângă casă. Mai merg și la Biserică, dar nu vreau să mă dau o mare bisericoasă, Dumnezeu este peste tot, după părerea mea”, a mai zis Cezara Dafinescu.

Actrița Cezara Dafinescu nu a avut noroc în nici dragoste. A divorțat de actorul George Motoi, dar apoi s-a îndrăgostit de omul de afaceri Gelu Fronea, cu care s-a și măritat. În 2003, George Fronea a murit în urma unui accident de motocicletă, iar Cezara a suferit atunci un mare șoc:

”Am mai fost pe la cimitir, la ultimul soț, dar, cu pandemia asta, este mai greu. Eu sunt de părere că sufletul lui s-a înălțat la Ceruri și mă veghează de Sus”, a mai menționat distinsa actriță Cezara Dafinescu.

“La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro