Cezara Dafinescu, adevărul despre relația cu Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat între ei

Cezara Dafinescu, adevărul despre relația cu Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat între ei
Cezara Dafinescu a vorbit despre relaţia cu Ilie Năstase

Actriţa Cezara Dafinescu, 72 de ani, are o carieră impresionantă, întinsă pe parcursul a mai bine de 40 de ani. A jucat în numeroase filme de succes în România, dar şi în foarte multe piese de teatru. Puţină lume ştie despre ea ca a cochetat şi cu sportul în tinereţe. A făcut atletism, ba chiar a obţinut rezultate foarte bune. Aşa a ajuns chiar la lotul naţional, unde l-a cunoscut şi pe Ilie Năstase. S-a scris că ar fi avut o idilă cu fostul campion de la US Open şi Roland Garros. Într-o declaraţie pe care oferit-o în acest weekend, Cezara Dafinescu a povestit cum au decurs primele întâlniri cu Nasty. Dar a preferat să lase oarecum neclară natura relaţiei pe care a avut-o cu marele campion.

Cezara Dafinescu a făcut performanţă şi în lumea sportului. A cochetat cu lotul naţional de atletism

„Am fost colegă de liceu cu Ilie Năstase. Trăind cu bunica la Sibiu am vrut să fac balet, dar creșteam foarte înaltă. Am ales ce a fost diametral opus de balet: atletismul. Mătușa mea m-a luat la ea la școală de atletism. Am devenit și campioana țării la campioni mici, la înălțime. Așa m-am întâlnit cu Ilie, eram în lotul țării. Eu la atletism, el la tenis. Tu spui că pe Ilie toată lumea îl știe că el nu s-a ferit că a curtat și atunci să spun din partea mea că toată lumea mă știe pe mine că nu a existat bărbat care să-mi facă curte”, a mărturisit Cezara Dafinescu la Acces Direct de weekend.

Pentru familia Cezarei Dafinescu, nici actoria, nici sportul nu au fost prima opţiune. A fost îndemnată să meargă spre medicină, iar în primă vază a fost tentată să îi asculte. Rebelă din fire, cunoscuta actriţă şi-a schimbat planurile chiar în ultima clipă.

„Toți au vrut să fac medicina. M-am și pregătit, făceam meditații. Și după ce m-am pregătit pentru fiecare materie, iar când profesorii i-au spus tatălui meu că sunt de nota 10, am spus că dau la Teatru. Nenorocirea a fost că am și picat. Am picat pentru că nu am avut un glas de ‘trompețică’, dar eu suplineam cu trăirea”, a mai povestit Cezara Dafinescu.