Drama unei fetițe de 10 ani din Brăila: violată de doi bărbați și trimisă acasă

Drama unei fetițe de 10 ani din Brăila: violată de doi bărbați și trimisă acasă

Nu a durat mult până a ajuns la spital o fetiță de 10 ani din Brăilă, împreună cu mama sa. Aceasta fusese violată de doi bărbați, conform primelor etape ale investigației.

Imaginea Brăilei nu se va spăla prea curând după experința traumatizantă a unei fetițe de 10 ani. Aceasta a fost ademenită de doi bărbați într-o locuință din oraș, după care a fost violată. Polițiștii au aflat târziu despre întregul eveniment, doar după ce au fost sesizați de medicii care au diagnosticat-o pe fetiță, au inițiat o investigație.

Oficialii Poliției Brăila au remis luni seară un comunicat pe marginea evenimentului traumatizant pentru fetiță. ”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 18:30, în timp ce fetița se afla într-un cartier din oraș, ar fi fost acostată de doi bărbați necunoscut și ademenită să meargă într-o locuință din Brăila. Aici, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia”, se arată în comunicatul poliției pe marginea întregului set de circumstanțe.

Dacă sperai să găsești și o parte bună a evenimentului șocant care s-a petrecut pe raza localității Brăila, te vei bucura să afli că autoritățile au apărut imediat după sesizarea mamei micuței. Nu a durat mult nici până a ajuns la spital o fetiță de 10 ani din Brăilă, împreună cu mama sa. Aceasta fusese violată de doi bărbați, conform primelor etape ale investigației.

Cei doi suspecți în cazul de viol al fetiței nu se mai află la această oră în libertate. În schimb, au fost duși la sediul poliției din localitate. Nu se știe cum va evolua procesul celor doi, până sau la cât vor fi condamnați. Din păcate pentru ei, pedofilii nu sunt priviți cu ochi buni în pușcărie, iar viața lor de după gratii le va deforma psihicul teribil, dacă nu cumva vor ajunge să-și piardă viața pentru ce au făcut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI