Drama unei artiste din România. Nu mai poate face copii, medicii i-au dat un verdict crunt

Drama unei artiste din România. Nu mai poate face copii, medicii i-au dat un verdict crunt
Veste cruntă pentru o artistă din România. De ce nu mai poate face copii

Nici vedetele nu scapă de momentele grele atunci când există probleme de sănătate. O cunoscută artistă a primit un verdict crunt din partea medicilor și a aflat că nu mai poate să facă copii. Vestea tristă a fost dată chiar în direct la un cunoscut post de televiziune.

Veste cruntă primită de o vedetă. De ce nu mai poate face copii

Deea și Dinu Maxer se bucură de doi copii minunați, dar aceștia au interzis la o altă sarcină. Chiar dacă poate și-ar mai dori să își mărească familia, medicii au sfătuit-o pe vedetă să nici nu se gândească la așa ceva. Totuși, aceasta a dezvăluit că se bucură nespus de micuții pe care îi are împreună cu alesul său.

Cei doi au fost invitați astăzi, 23 iunie, la emisiunea Vorbește lumea unde Cove și Jorge au vrut să știe totul despre creșterea copiilor pe care îi au împreună. Totuși, Jorge și-a dorit să afle dacă mai există posibilitatea de a deveni părinți pentru a treia oară, dar Deea Maxer a spus că nu există această variantă din punct de vedere medical.

„Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare.”, a transmis Deea Maxer.

Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer la a doua sarcină

Deea Maxer a trecut prin momente cumplite la a doua naștere, iar provocările pe care le-a îndurat atunci reprezintă motivul pentru care medicii i-au spus că nu mai poate să facă copii. În timp ce a fost operată, vedeta nu se aștepta să existe anumite probleme.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină.”, a declarat Deea Maxer, conform Viva.

Clipe grele pentru Deea Maxer. Prin ce a trecut, de fapt

Nimeni nu ar vrea să treacă prin ce a trecut Deea Maxer la a doua naștere. Medicii s-au speriat în momentul în care au văzut ce se întâmplă, așa că au încercat să facă tot posibilul pentru ca bebelușul să vină pe lume în siguranță.

„Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare.”, a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI