Drama tulburătoare a lui Dan Pavel. Prin ce a trecut prezentatorul de la Survivor: ‘Am plâns’

Drama tulburătoare a lui Dan Pavel. Prin ce a trecut prezentatorul de la Survivor: ‘Am plâns’
Drama din viața lui Daniel Pavel. Ce s-a întâmplat în viața prezentatorului?

Daniel Pavel a trecut prin clipe teribile în urmă cu câțiva ani. Puțini din fanii acestuia știu care este drama vieții sale. Celebrul prezentator de la ‘Survivor România’ și-a deschis sufletul și a vorbit despre episodul dureros care l-a marcat.

Drama neștiută a lui Daniel Pavel: mărturii emoționante din partea prezentatorului

Daniel Pavel a devenit din ce în ce mai cunoscut, după ce a apărut pe micile ecrane în cadrul show-ului ‘Survivor România’. Celebrul prezentator al emisiunii sportive a început recent să își povestească viața și să devină mai transparent cu cei de acasă. Nimeni nu a știut până acum care a fost cel mai greu episod din viața sa.

Mai exact, moderatorul a mărturisit că mama lui s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Cea care i-a dat viață a murit de cancer la sân, moment în care vedeta nu și-a mai putut stăpâni trăirile.

Totul se întâmpla în anul 2014, când mama sa primise diagnosticul din partea medicilor. Ea a reușit să scape de boală, prin operație, dar a revenit după 5 ani. Din păcate, atunci nu s-a mai putut face nimic.

„A fost o experiență grea. Am plâns”

‘Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori.

Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală’, a declarat Daniel Pavel în cadrul unui podcast.

  • „Ar fi fost minunat să mă vadă aici”

Daniel Pavel regretă că aceasta nu a putut să îl vadă ajungând în cel mai mare proiect din carieră. El a spus că și-ar fi dorit din tot sufletul ca femeia să vadă cât de departe a reușit să se ridice și din punct de vedere profesional. Cel din urmă a adăugat faptul că pentru a se reface a părăsit imediat România și s-a mutat în Viena.

‘Ar fi fost minunat să mă vadă aici, la Survivor. Eu am plecat la Viena imediat după, așa a fost conjuctura. Nu a fost un boost, e o suferintă asupra căruia ar fi trebuit să ma aplec mai mult’, a completat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI