Drama trăită de Larisa Iordache în urmă cu 1 an. A mărturisit totul despre boala fatală care a răpus-o

Drama trăită de Larisa Iordache în urmă cu 1 an. A mărturisit totul despre boala fatală care a răpus-o
Larisa Iordache, dezvăluiri triste despre cea mai grea perioadă din viața ei

Larisa Iordache a trecut prin clipe de cumpănă în urmă cu 1 an și a încercat să facă tot posibilul să nu rămână descurajată în fața problemelor din viața ei. Gimnasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Prin ce suferință a trecut Larisa Iordache. Gimnasta a spus totul

Larisa Iordache a trecut prin multă suferință în momentul în care mama ei s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Gimnasta a povestit că a aflat că femeia care i-a dat viață are cancer mult prea târziu, așa că medicii i-au dat o veste cruntă.

„Anul trecut când a început pandemia am aflat de boala mamei. A avut cancer. Se pare că am ajuns la spital într-un mod… prea târziu. Când a început anul pentru a mă califica și eu pentru Jocurile Olimpice, am aflat practic că avea foarte mari dureri și am mers la spital.

Medicii de atunci au fost foarte realiști cu noi, cu mine și cu fratele meu, și ne-au zis că mai bine decât să o ținem noi șase luni aici, mai bine vă bucurați voi șase luni acasă.

A fost foarte greu de realizat și de digerat că momentul va veni cândva. (…) Ea își dorea foarte mult să trăiască.”, a spus Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Larisa Iordache, o luptătoare

De asemenea, gimnasta a explicat că nu se ferește să vorbească despre experiența dureroasă a mamei sale, mai ales pentru că își aduce aminte de faptul că femeia care i-a dat viață a fost foarte puternică în momentul în care a aflat diagnosticul crunt.

„Îmi place să vorbesc despre ea. Îmi aduce aminte de cât de puternică a fost.”, a mai zis Larisa Iordache.

Sportiva, marcată de pierderea mamei sale

Larisa Iordache a încercat să nu se lase doborâtă de vestea dureroasă dată de specialiști cu privire la starea de sănătate a mamei sale și a profitat de fiecare moment cu femeia în ultimele ei luni de viață, aceasta bucurându-se de fiecare vizită făcută de fiica ei.

„Boala a avansat ușor, ușor. Semnelele erau destul de clare până în momentul în care eu am venit acasă de la Europene, m-am calificat. Am avut destul de puține momente cu ea pentru că deja nu mai putea să vorbească foarte mult.

Se bucura de fiecare vizită pe care i-o făceam. (…) S-a întâmplat. Eu în săptămâna aceea trebuia să plec la concurs. Am fost anunțați de medici că este în ultima fază.”, a zis aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe