Drama prin care trec gemenii Alinei Laufer. Soția politicianului Ilan a făcut dezvăluirea tristă VIDEO

Drama prin care trec gemenii Alinei Laufer. Soția politicianului Ilan a făcut dezvăluirea tristă VIDEO
Gemenii Alinei Laufer au probleme de sănătate din cauza faptului că s-au născut prematur

Soția politicianului Ilan a făcut dezvăluirea tristă zilele trecute. Drama prin care trec gemenii Alinei Laufer este una prin care, se pare, trec unii copii născuți prematur. Familia a povestit cele mai grele încercări prin care au fost nevoiți să treacă în ultimele săptămâni.

Drama prin care trec gemenii Alinei Laufer: au probleme de sănătate grave

Alina Laufer, fosta soție a artistului Jorge, se bucură cu greu de noua ei meserie de mamă. Soția politicianului Ilan Laufer are sufletul cât un purice din cauza problemelor de sănătate pe care gemenii ei le au. Micuții au venit pe lume prematur și Alina a fost nevoită să stea câteva zile bune internată cu ei.

Cu toate că trece prin clipe cumplite pentru orice mamă, Alina Laufer se ține tare. Aceasta a mărturisit că îi este foarte greu în aceste momente. Fiul ei a fost operat de urgență, aflat la o vârstă critică.

“Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația.

La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, a rememorat Alina Laufer în cadrul emisiunii “Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

Gemenii Alinei Laufer, probleme grave de sănătate


Vedeta a mai mărturisit că de 9 ani își dorește acești copii. Aceasta susține că va face tot ce îi stă în puteri pentru a îi face bine. Merge regulat la medic și are grijă să nu cumva să rateze vreun control. Regula aceasta este impusă tuturor mămicilor care au adus pe lume copii născuți prematur.

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, i-a mai spus Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Alina Laufer a născut gemeni prematur la vârsta de 39 de ani, după ce a rămas gravidă prin in vitro. Bebelușii Ilan au fost externați abia după ce au petrecut apoi 38 de zile în Maternitatea Giulești, sub supravegherea medicilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI