A început divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. De ce totul e ținut la ‘secret’

A început divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. De ce totul e ținut la ‘secret’
Divorțul secret dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început! Fanii sunt șocați de punctul în care s-a ajuns după zeci de ani de iubire. De ce totul este ținut în cel mai mare secret?

Divorț Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: dosarul este trecut la ‘secret’

A început divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cele două vedete se vor despărți definitiv și pe cale legală, lucru care este acum oficial. Amintim că până în urmă cu puțin timp impersara a încercat să salveze familia și a așteptat o bună perioadă până să aducă o concluzie în fața tuturor.

Procesul de divorț dintre încă soții Reghecampf se va judeca la o instanță din România, iar actele au fost depuse în urmă cu câteva săptămâni, urmând ca dosarul să intre pe rol în perioada următoare. Acesta va fi judecat la ‘secret’, arată wowbiz.ro.

Acest detaliu a apărut în prim-plan la solicitarea lui Laurențiu Reghecampf, cel care a și înaintat actele. Antrenorul și impresara nu doresc sub nicio formă ca presa să aibă acces la informații intime care țin strict de familie, astfel procesul urmează să se judece cu ușile închise.

O astfel de cerere este o normalitate în cazul vedetelor de la noi. Același lucru l-au solicitat și Andreea Marin sau Andreea Bălan. Sportivul a anunțat pe data de 11 octombrie faptul că urmează să încheie povestea de dragoste alături de mama fiului său cel mic, la scurtă vreme după ce în spațiul public au apărut zvonuri despre amanta sa care este însărcinată.

”Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Laurențiu Reghecampf în Cancan.

„Este o minciună”

În timpul acesta, fosta soție a antrenorului s-a implicat și ea în scandal și a susținut că declarațiile agentului FIFA sunt mincinoase.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!”
Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI