Declinul carierei Alexandrei Stan. Vedeta a recunoscut de ce nu mai e pe val: ”M-au aruncat la gunoi!”

Declinul carierei Alexandrei Stan. Vedeta a recunoscut de ce nu mai e pe val: ”M-au aruncat la gunoi!”
Declinul carierei Alexandrei Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute, talentate și apreciate artiste din lume. Românca originară din Constanța a cunoscut faima internațională acum 10 ani, când piesa ei Mr. Saxobeat a ajuns să fie difuzată peste hotare în Asia și America. Cu toate acestea, cariera ei a suferit un declin în ultimii ani. Care ar fi motivul.

Ce lovitură a suferit cariera Alexandrei Stan

Acum 10 ani avea lumea întreagă la picioare, iar în toate cluburile și localurile din lume se auzea piesa ei Mr. Saxobeat. Anii au trecut, iar cariera Alexandrei Stan nu a mai atins vârful. Deși participarea la Survivor România i-a adus și mai multă notorietate, blondina a trecut prin foarte multe greutăți pentru a fi persoana care este astăzi.

Deși a avut ghinion în dragoste, soarta i-a zâmbit într-un final iar acum frumoasa constănțeancă s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Emmanuel Necatu, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze.

Deși pe plan personal lucrurile îi merg foarte bine, pe plan profesional Alexandra Stan susține că este extrem de dezamăgită de industria muzicală din România, care i-ar fi „aruncat cariera la gunoi”, după incidentul nefericit de acum câțiva ani, când a fost bătută și furată de către managerul ei de la acea vreme.

Alexandra Stan i-a mărturisit artistului Damian Drăghici, în cadrul podcastului acestuia de pe Youtube, problemele prin care a trecut atunci când foștii ei manageri i-au furat milioane de euro, profitând de naivitatea sa din acele vremuri.

„Eu am fost foarte, foarte dezamăgită de industria din România. Pe mine nu că m-au dezamăgit, pe mine… Au avut și ei un artist, și m-au luat, și m-au furat, și m-au și bătut și m-au lăsat în fundul gol pe stradă și m-au aruncat la gunoi!”, a declarat artista pe Youtube.

Cum a cucerit-o soțul Alexandrei Stan pe fosta concurentă de la Survivor

Se spune că atunci când nu ai noroc în carieră ai noroc în dragoste, iar relația Alexandrei Stan cu soțul ei pare una desprinsă din povești. Fosta Faimoasă de la Survivor România este extrem de fericită cu bărbatul care o ocrotește și o iubește necondiționat.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a declarat Alexandra Stan, exclusiv pentru Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI