Dramă pentru Minodora înainte de Paște: „Sunt deja 18 zile de când e internată. Starea ei e gravă” EXCLUSIV

Dramă pentru Minodora înainte de Paște: „Sunt deja 18 zile de când e internată. Starea ei e gravă” EXCLUSIV
Mama Minodorei este în spital

Minodora este extrem de atașată de mama sa, cea care a susținut-o tot timpul în carieră, dar care acum trăiește o dramă. Femeia care i-a dat viață trece prin momente grele. Motiv pentru care artista a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că nu-i arde de nimic de Paște. Cu toate acestea, după ce a renunțat la mai multe spectacole, aceasta este nevoită ca mâine să urce pe scenă.

Mama Minodorei, internată în stare gravă

Minodora trece prin momente foarte grele, chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale. Mai precis, Mica, așa cum obișnuiește să-i spună mamei sale, are probleme grave de sănătate.

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm”, a declarat artista în exclusivitate pentru Impact.ro.

Menționăm că și Minodora a fost la un pas de o boală gravă și incurabilă din cauza grăsimii corporale, motiv pentru care artista s-a pus pe slăbit.

De la spital, direct pe scenă

Artista nu ne-a ascuns faptul că gândul îi stă doar la mama sa, motiv pentru care a refuzat mai multe spectacole. Aceasta nu se poate concentra nici măcar la pregătirile pe care obișnuia să le facă cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Cu toate acestea, este nevoită să urce pe scenă mâine, pentru a respecta un contract încheiat înainte ca cea care i-a dat viață să ajungă pe patul spitalului.

„Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă”, ne-a mai spus Minodora, în exclusivitate.

Se împrumuta de bani ca fiica ei să poată merge la festivaluri

Minodora este extrem de apropiată de mama sa, care a susținut-o tot timpul în carieră. Întrucât familia sa avea o situație financiară modestă, nu de puține ori cea care i-a dat viață și o însoțea la spectacole era nevoită să se împrumute de bani. Totul pentru ca fiica sa, înzestrată cu talent, să-și poată realiza visul de a deveni o mare artistă.

„Plângeam amândouă. Mica se zbătea. Ea nu avea de unde să dea. Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand.

Mâncam doar eu un sendviș. S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus”, ne-a mai spus artista.

Pentru a-și putea ajuta familia, Minodora a muncit încă de la vârsta de 14 ani, reușind să se angajeze la un restaurant. Seara cânta, iar a doua zi mergea la liceu, nu de puține ori adormind cu capul pe masă.

Spune că fiul său îi dă putere

Mamă la rândul ei, Minodora este foarte mândră de fiul său, Marco. Acesta studiază pianul și este foarte talentat.

„Băiatul are această pasiune de la tatăl său, studiază la Dinu Lipatti. A avut concert înainte de vacanță. Simt cea mai mare fericire, el este puterea mea de a merge mai departe. Studiază de la cinci ani. Nu a fost de acord să-i vând pianul, s-a pus pe studiu serios”, ne-a mai spus Minodora, care a slăbit de la 100 kg la 60 de kg.