Drama pe care Raluca Bădulescu o trăiește de aproape 1 an: ”Asta nu este viaţă”

Drama pe care Raluca Bădulescu o trăiește de aproape 1 an: ”Asta nu este viaţă”
Raluca Bădulescu trece prin momente grele

Deşi este una dintre cele mai îndrăgite şi pline de energie prezenţe de pe micul ecran, Raluca Bădulescu trăieşte o adevărată dramă de aproape 1 an. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a vorbit deschis despre problemele din viaţa sa din ultima perioadă.

Raluca Bădulescu trăieşte momente grele

Cu o energie debordantă şi mult stil, Raluca Bădulescu nu trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale. Jurata de la “Bravo, ai stil!” trece printr-o adevărată dramă de aproape un an. În vârstă de 46 de ani, vedeta de la Kanal D a vorbit despre ce a însemnat pentru ea şi pentru familie pandemia de coronavirus.

Aceasta a povestit că a trecut prin diferite stări, de la spaimă la pierderea speranţei, însă faptul că se roagă zilnic la Dumnezeu o linişteşte mai mult decât ar fi crezut vreodată.

“Nu cred că este om pe care pandemia să nu îl fi afectat. Am trecut şi eu, ca toţi oamenii, prin diverse stări în perioada asta; de la spaimă de a ieşi, la curajul de a face un pas în afara casei, de la pierderea speranţei la regăsirea ei, odată cu veştile despre vaccin. Am trăit un mix de sentimente pe care nu l-am mai trăit până acum şi mă rog la Dumnezeu ca această perioadă să se termine cât mai repede”, a povestit vedeta, conform Ok Magazine.

Mai mult, jurata de la “Bravo, ai stil!” a mărturisit că îi este dor să petreacă timp alături de familia sa, aceasta alegând să stea departe de părinţi pentru a-i proteja.

“Îmi este dor de tot ce însemna viaţa mea înainte. Îmi este dor să petrec timp cu familia, noi eram mereu împreună, dar am stat departe de părinţi în această perioadă, asta ca să-i protejăm, pentru că au o anumită vârstă. Ei s-au mutat la munte pentru a se distanţa social şi ne vedem mai mult pe Facetime. Viaţă trăită prin intermediul tehnicii, însă, nu este viaţă”.

Raluca Bădulescu, afectată de pandemia de coronavirus

Un alt lucru care o îngrijorează pe Raluca Bădulescu în această perioadă este faptul că numărul de cazuri noi de coronavirus creşte de la o zi la alta. Deşi se testează frecvent pentru a fi sigură că nu a luat virusul, aceasta preferă să nu se apropie de cei dragi.

“Îmi este dor şi de familia Kanal D, de modul în care relaţionam înainte. Nu cred că există om pe această planetă căruia pandemia să nu îi fi dat viaţa peste cap. Mă sperie pentru că văd că sunt din ce în ce mai multe cazuri.

Familia mea şi cu mine ne-am testat de câteva ori în această perioadă. Respectăm cu sfinţenie toate regulile, încercăm să ne protejăm cât mai bine. Mă văd cu părinţii mei extrem de rar. Stau la o distanţă nefirească, minim doi metri. Nu ne îmbrăţişăm. Iar dacă stăm în interior purtăm mască”, a mai declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI