Ștefania lui Speak, criticată dur după ce s-a făcut blondă. “Parcă ești Raluca Bădulescu”

Ștefania lui Speak, criticată dur după ce s-a făcut blondă. “Parcă ești Raluca Bădulescu”
Ștefania, criticată îndelung în mediul online din cauza noii coafuri

Ștefania este extrem de criticată din cauza noului look. Ce spun internauții despre schimbarea uriașă pe care a făcut-o recent iubita lui Speak? Comentariile sunt extrem de răutăcioase.

Ștefania, extrem de criticată din cauza noului look

Ștefania a decis să facă o schimbare uriașă, așa că de curând a renunțat la cosițele-i lungi și șatene pentru o coadură la care multe tinere au apelat. Iubita lui Speak a uitat de părul natural cu care i-a obișnuit pe fani și a făcut un pas important pentru imaginea sa – s-a tuns scurt și s-a vopsit blondă. Din nefericire, mulți din cei care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt de părere că a făcut greșeală cu noul look, susținând că nu o prinde deloc. Mai cu seamă că unii i-au mărturisit că nu mai aduce a ea, ci a cunoscuta Raluca Bădulescu. „NEW LOOK 🔥 ☀️ LATINA BARBIE☀️Ce ziceti de noul look🔥❤️☀️😍”, a fost mesajul tinerei în dreptul pozelor.

Ștefania, iubita lui Speak, aspru criticată după schimbarea uriașă făcută recent
Ștefania, iubita lui Speak, aspru criticată după schimbarea uriașă făcută recent

„Îți stătea mai bine înainte, acum nu te prinde deloc…”, „NUUUUU. Blond nuuuuu”, „Zici că e drogată”, „Mamăă, ești exact la Raluca Bădulescu!”, „No hate….dar mi se pare că aduci a Raluca Bădulescufără breton, cel puțin la prima vedere am crezut că ești ea”, au fost doar câteva din comentariile răutăcioase ale unor internauți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🔥 NEW LOOK 🔥 ☀️ LATINA BARBIE☀️ Ce ziceti de noul look🔥❤️☀️😍

O postare distribuită de STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) pe

„N-am avut niciodată o gagică blondă

„Dacă stau bine și mă gândesc…n-am avut niciodată o gagică blondă :)) Va pupă blonzii!’, a fost reacția viitorului soț al artistei, care se bucură de noua imagine a logodnicei sale și o încurajează la mai multe schimbări. Poate în scurt timp și cârcotașii se vor opri din cometariile răutăcioase cu privire la stilul vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI