Drama pe care o trăiește o artistă din România. De ce poartă perucă la doar 28 de ani

Drama pe care o trăiește o artistă din România. De ce poartă perucă la doar 28 de ani
Drama pe care o trăiește o artistă la doar 28 de ani

Sorina Ceugea a făcut declarații în premieră despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cântăreața de muzică de petrecere trăiește o dramă.

Drama unei artiste. S-a ales cu probleme serioase de sănătate după ce a născut

Sorina Ceugea a povestit pentru WOWbiz că problemele de sănătate au apărut la câteva zile după ce a născut, anume a început să-și piardă părul.

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și privesc cum mica noastră prințesa crește pe zi ce trece. Perioada aceasta, însă, a adus cu ea și o mulțime de transformări. Am o problemă cu părul. De când am născut îmi cade părul destul de tare, dar, încă, sper că va crește înapoi”, a declarat aceasta.

Artista recunoaște că din această cauză a ales să poarte o perucă și în cel mai recent videoclip al său, alături de Sorinel Copilul de Aur.

„Chiar dacă a început, încet, să crească părul și acum m-am mai liniștit că nu voi rămâne chiar cheală, tot trebuie să port perucă. Dar, oricum, sunt optimistă și, sincer, chiar dacă voi purta perucă toată viața și voi cheli complet, nu se compară cu bucuria pe care o am în suflet atunci când îmi văd fetița, pe Vanessa”, a completat ea.

A născut în secret 

Sorina Ceugea a adus pe lume o fetiță, în luna august a anului trecut, ce poartă numele Vanessa. Artista a ținut ascunsă sarcina timp de mai bine de șapte luni, apoi a născut în secret. „În această perioadă incertă în care foarte mulți oameni s-au îmbolnăvit de noul Coronavirus, şi-au pierdut locul de muncă şi unii poate rămân ai nimănui, noi, la momentul acesta, facem cel mai frumos plan al vieții noastre, se dezvoltă bebeluşul nostru pe care îl aşteptăm cu atâta nerăbdare. Nu m-am gândit niciodată că aşa va decurge sarcina mea, că voi stă izolată şi că nu mă voi putea bucura de soare, că nu voi putea ieși din casă decât pe bază de declarație şi atunci până la piață, la cumpărături.

Cu toate acestea, am încercat să vedem partea bună a lucrurilor. De felul meu, sunt un om pozitiv şi aş sfătui pe toată lumea să rămână calmă şi optimistă. oată această perioadă m-a ajutat să conştientizez mai bine acest moment, să meditez, să planific, să mă bucur de aceste momente şi schimbări. Ne-am gândit şi la nume, deşi ne-a luat prin surprindere pentru că până la 6 luni toți doctorii ne-au spus că este băiat. Danezu avea numele pregătit, dar la ultimul control, surpriză: este fetiță! Va avea două prenume. Primul va fi Vanessa, la al doilea încă nu ne-am hotărât, dar mai avem timp” a povestit cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI