Drama pe care o trăiește mama Ilenei Ciuculete, la 4 ani de la moartea artistei. Ce trist

Drama pe care o trăiește mama Ilenei Ciuculete, la 4 ani de la moartea artistei. Ce trist
Drama mamei Ilenei Ciuculete. Declarații la 4 ani de la moartea artistei

În urmă cu 4 ani, i-am spus ”adio” Ilenei Ciuculete, care a murit din cauza unei hepatite nedescoperite. E greu să spui ce a fost cel mai greu pentru familia ei în ziua de 14 martie. Nimic nu poate alina suferința și nu poate să înlocuiască această pierdere, cel puțin pentru mama Ilenei Ciuculete.

Mama Ilenei Ciuculete, declarații la 4 ani de la moartea artistei. Tăiește și acum o dramă

Prin muzica fanfarei și printr-o ploaie de trandafiri, sicriul Ilenei Ciuculete a fost scos din biserică și purtat printre sute de oameni până la mașina mortuară, apoi cortegiul a pornit la pas către cimitir. Mama Ilenei, sprijinită în baston, a urmat cu ultimele puterni mașina în care se afla trupul neînsuflețit al fiicei ei. Aproape de coșciug a fost și Cornel Galeș, soțul artistei, care avea trupul împietrit de durere și privirea pierdută.

Artista a murit la 59 de ani. O boală cruntă pe care o descoperise nu de mult i-a adus sfârșitul. De câteva zile nu se simțea prea bine. Credea că este vorba despre o răceală. A fost în vizită la medic, cel care i-a dat tristul verdict. Suferea de ciroză hepatică galopantă, iar specialiștii i-au transmis soțului că salvarea este imposibilă. Vestea a căzut ca un fulger în inima mamei sa, Gigica, care își plânge fiica și astăzi. Marți, femeia a împlinit 91 de ani.

„La această vârstă înaintată, sunt mulţumită că sunt pe picioarele mele. M-a luat Auraş (n.r. – Aurel Ciuculete, fratele Ilenei) la el şi o duc foarte bine. Dumnezeu mi l-a lăsat pe Auraş, ca să am şi eu o bucurie! Am avut-o pe scumpa mea fetişoară… S-a dus! A putrezit toată frumuseţea ei, toată deşteptăciunea şi toată vrednicia ei”, a declarat mama cântăreței de muzică populară.

„Ce să mai zic? Nu am nici o putere… Măcar să fi fost şi eu când i-a ieşit sufletul, să-mi fi spus şi ginerele meu: «Vino, că Ileana este rău». Dar el mă minţea că face perfuzii acasă… Doar era fetiţa mea şi Auraş era fratele ei, nu îi făceam nimic! Să ne fi anunţat şi pe noi, să fi văzut pe cineva din partea ei înainte să moară”, a spus bătrâna pentru Click.

I -a arătat în vis după ce a murit 

„Mi s-a arătat în vis după ce a murit, atunci, la vreo două săptămâni. Am visat-o la mine acasă, în costum naţional, cum era îmbrăcată la înmormântare. Mult mă mai rog seara, înainte să mă culc, ca Dumnezeu să mi-o aducă în vis! Mai mare durere ca asta nu poate să fie pentru o mamă! A plecat tocmai când a terminat vila la care a muncit atât! Şi, din păcate, n-a avut parte să stăpânească tot ce a muncit! Dar ea va trăi prin muzica e”, a mai povestit femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI