Drama pe care o trăiește Jador de când e faimos. Fostul concurent Survivor 2021 a dat cărțile pe față

Drama pe care o trăiește Jador de când e faimos. Fostul concurent Survivor 2021 a dat cărțile pe față
Drama prin care trece Jador de când a devenit cunoscut

Prin ce dramă trăiește Jador de când a devenit cunoscut? Celebrul cântăreț de manele a oferit detalii despre schimbările prin care a trecut și care sunt lucrurile care îl deranjează la noua sa viață. Cu ce mărturii a venit fostul concurent Survivor România 2021?

Drama prin care trece Jador. Viața i s-a schimbat în rău de când e faimos

Cunoscutul cântăreț de manele se poate lăuda cu multe reușite, cu o carieră superbă, bani în conturi, posibilitatea de a-și ajuta familia așa cum și-a dorit mereu, dar nu are lucruri prea multe de zis despre partea sentimentală.

Femeia despre care este cunoscut faptul că e stăpâna inimii artistului l-a refuzat. Acesta a plâns în hohote în cadrul Survivor România 2021 la vederea scrisorii de la ea. Cei doi au fost într-o relație care s-a terminat în anul 2016, ulterior au ținut legătura firav.

Vedeta a vorbit de multe ori despre cât de mult și-a pus amprenta Georgiana Elisei asupra vieții sale, chiar făcându-l să declare că este femeia cu care vrea să se căsătorească și să facă copii.

Deși toată lumea a crezut că lucrurile se vor regla între ei la întoarcerea acestuia din Republica Dominicană, nu a fost deloc așa: „Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am.

Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea. Știe cine sunt eu, nu băiatul îmbrăcat la costum de aici, ci băiatul din bulendre care-l iubește pe Dumnezeu”, a mărturisit acesta.

Cântărețul nu mai are nicio speranță

„Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. Nu mă dau mare sau ceva, e realitatea: oriunde mă duc, femeile sunt curioase de mine. Și nu de mine de cine sunt eu, de Jador. Dacă nu aș fi fost Jador nu mi-aș fi permis să cumpăr paharul ăsta de vin, pentru că probabil era 15 lei și eu veam 12 lei pe zi în facultate de a mânca.

Și de ăia 12 lei mâncam cu o fată, de-aia țin eu foarte mult să fiu cu fata aia și trag foarte multsă fiu cu ea. Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa. Dar la un moment dat nu știu ce o să fac. Nu e bine. Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. De dragul muzicii, am renunșat la familie, de a-I vedea tot timpul și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă, pentru că toate nu mă vor pentru ceea ce sunt, mă vor pentru ce sunt acum.”
Jador (Sursa: podcast Radu Țibulcă)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI