Drama pe care Feli a trăit-o în copilărie. I-a spus tot lui Răzvan Simion care a rămas uluit de pățania artistei

Drama pe care Feli a trăit-o în copilărie. I-a spus tot lui Răzvan Simion care a rămas uluit de pățania artistei
Drama din copilaria lui Feli Donose

Artista Feli Donose a venit azi în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani unde a interpretat live cea mai nouă piesă a sa, ”Puiule, Puiuțule”, o piesă care vorbește despre suferințele artistei.

Drama pe care Feli a trăit-o în copilărie

Într-un dialog cu Răzvan Simion, Feli Donose a mărturisit că a suferit mult în copilărie, din cauza faptului că ceilalți o necăjeau pe seama fizicului ei. Artista a povestit toată durerea sa.

”Când eram mica mi se zicea ”girafa”, ca am gatul lung, mergem cocosata ca sa nu se vada asta, pana când mi-a zis mama ca unde ma duc asa, ca trebuie sa merg mandra, ca sunt frumoasa. Eu nu m-am uitat in alte gradini decat in a mea. Cand m-am vazut in unele poze in care eram grasuta, imbracata in fustitie, mi-am zis ”mai, dar de ce nu imi placea de mine, ca eram chiar draguta”. Si cineva mi-a zis ca ceilalti ma faceau, de fapt, sa ma simt asa, si nu eu”, a mărturisit Feli Donose.

Tot Feli Donose a mărturisit cu sinceritate că se teme de acest fenomen de bullying pentru fiica sa, nedorind vreodată ca fiica sa pățească ceea ce ea a pățit din cauza bullyingului.

”Mi-e frica si pentru fetita mea de acest bullying. Piesa ”Puiule, Puiuțule” este o piesa despre suferintele mele si unii ziceau pe story ca e ”masonerie”, ca vedeau ei unele semne la mine in videoclip, nu ai cum sa controlezi asta. Se pare ca noi ne-am inrait. Credeam ca prin prisma pandemiei o sa ne mai imbunam, că o se ne spunem ”te iubesc” mai des, dar de unde, pare ca e mai rau. Astfel de oameni sunt nefericiti acasa si de aceea arunca in noi.”, a mai spus Feli Donose la Neatza cu Razvan si Dani.

Cum a slăbit Feli Donose 30 de kilograme în șase luni

Feli Donose a decis, în urmă cu ceva timp, să facă o schimbare în ce privește aspectul său, apelând la o intervenție de micșorare a stomacului. Astfel, aceasta a ajuns să slăbească 30 de kilograme în șase luni.

„Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât să te poţi bucura de corpul tău întreg”, a mărturisit artista despre decizia pe care a luat-o.

De altfel, Feli a spus că, în trecut, a ținut diverse diete, care însă nu au avut efectul scontat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI