Drama pe care a trăit-o Eugenia Șerban. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță: ‘Doctorului nu i-a venit să creadă’

Drama pe care a trăit-o Eugenia Șerban. Ce i-a povestit lui Cătălin Măruță: ‘Doctorului nu i-a venit să creadă’
Detalii din clipele dramatice trăite de Eugenia Șerban

Eugenia Șerban este un exemplu de putere. Aceasta a învins cea mai cruntă boală și dorește să le avertizeze pe femei în această privință. Fanii actriței au rămas surprinși de detaliile oferite recent în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Eugenia Șerban, mărturisiri dure după ce a fost diagnosticată cu cancer

Euenia Șerban este una din cele mai frumoase actrițe de la noi. Aceasta a șocat pe toată lumea când a mărturisit diagnosticul crunt primit de la doctori. Vedeta a avut două forme de cancer – ginecologic și la sân. Ambele au avut loc într-un singur an.

Momentele au fost crunte, dar nu și-a pierdut speranța, iar după o operație de 12 ore și un tratament dur a reușit să-și revină. Aceasta a venit din nou cu mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața sa și a îndemnat femeile să meargă des la control tocmai pentru că ea a aflat vestea cruntă în cadrul unui control de rutină.

Din fericire, dacă lucrurile sunt luate din timpul cum a fost și cazul ei atunci există mai multe speranțe pentru succesul tratamentului.

„Timpul poate fi foarte scurt. Făcusem mamografie cu șase luni înainte să aflu că am cancer și un prieten de-al meu, doctor, mi-a trimis ecografiile în Turcia și nu aveam nimic. După șase luni l-am sunat și i-am zis am cancer! A zis că nu se poate, că nu e adevărat!”, a povestit actrița.

De departe unul din cele mai grele lucruri a fost anunțul către familie. Mama ei a aflat adevărul cu mult mai târziu, iar două dintre surori au venit în România din Canada într-un suflet.

„Mama a aflat mult mai târziu”

„Mama a aflat mult mai târziu, după câteva luni bune, la insistența surorilor mele, care erau foarte speriate că va afla din presă. Nu am vrut s-o anunț, dar presa nu a aflat.

Am două surori în Canada și una aici. Cele din Canada au aflat de la sora cea mare care stă aici cu mine. Surorile din Canada au venit să mă vadă. Au venit cu teama că s-ar putea să fie ultima dată când mă vor vedea”, mai spus artista.

Acum se simte mai bine decât niciodată, iar cei care o iubesc o urmăresc pe rețelele de socializare și îi scriu deseori că radiază de fericire. Actrița are planuri mari și vrea să-și trăiască altfel viața după lovitura imensă pe care a trăit-o și care i-a schimbat cu totul perspectiva. În timpul acesta, ea trage un semnal de alarmă în rândul femeilor care trebuie să fie mai atente la vizitele la medic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI