Drama pe care a trăit-o Eliza Natanticu: ‘Nu am avut ce mânca’. Momentele tulburătoare prin care a trecut

Drama pe care a trăit-o Eliza Natanticu: ‘Nu am avut ce mânca’. Momentele tulburătoare prin care a trecut
Drama pe care a trait-o Eliza Natanticu Nu am avut ce manca. Momente tulburatoare prin care a trecut

Eliza Natanticu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, fiind mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze. Este o femeie puternică și determinată, însă puțini știu ce poveste de viață tristă se află în spatele acelor ochi pătrunzători. Prin ce dramă a trecut soția actorului Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu a fost abandonată de tată în copilărie

Soția lui Cosmin Natanticu este, fără îndoială, o femeie puternică și neînfricată. Nu mulți oameni știu că, în spatele zâmbetului larg al Elizei Natanticu se află ascunsă o poveste de viață incredibilă.

Faimoasa blondină a povestit, cu lacrimi în ochi, faptul că a fost abandonată de tată pe vremea când avea doar un an de viață.

Ani mai târziu, destinul i-a dat o lovitură cumplită, când moartea i-a răpit mama, bolnavă de o maladie necruțătoare și incurabilă. Într-un interviu emoționant acordat revistei Ego, soția lui Cosmin Natanticu și-a pus sufletul pe tavă.

„Pierderea mamei a reprezentat cel mai greu moment din copilărie. Aveam 11 ani. Tatăl meu a părăsit-o pe mama când aveam un an. Dar eram prea mică să conștientizez acest lucru. Mama mereu îmi zicea că tata era aviator, deși el este actor.

Însă copiii mă întrebau unde e tata. Așa îmi spunea, că este mereu plecat. Zboară, are meserie de aviator, așa că repetam povestea, dar ceilalți copii nu mă credeau. Ulterior, am aflat adevărul.

Mama a suferit de cancer, poate suferința s-a adunat și din cauza faptului că a fost părăsită. În general, sentimentul de dragoste neîmpărtășită și de abandon naște în organism o chestie destul de nasoală.

Poate că asta i s-a întâmplat ei. Am rămas cu bunica mea, dar și aici este o poveste interesantă. Ea a fost soția lui Virgil Trofin, om important în politică pe vremea lui Ceaușescu.”, a zis Eliza Natanticu, în exclusivitate pentru ego.ro.

„Au fost zile în care nu am avut ce mânca după moartea mamei!”

Fosta concurentă de la Asia Express sezonul 4 recunoaște că a avut parte de o copilărie dificilă, presărată cu greutăți, lacrimi, durere și multe lipsuri. Vedeta își amintește că au exista multe zile în care nu avea de-ale gurii.

Eliza Natanticu a crescut alături de bunica sa, care a trecut la cele sfinte, în anul în care cântăreața a împlinit vârsta majoratului.

„Unchiul și mama mea nu mai sunt în viață, iar bunica s-a dus când aveam 18 ani. Bunica a rămas singură, fără soț, a trecut de la un trai de viață foarte bun, cu vile pe aleea Modrogan, la o viață modestă, locuia cu o nepoată dintr-o pensie mizeră.

Au fost zile în care nu am avut ce mânca după moartea mamei. Bunica primea o pensie de 300 de lei lunar, ce era să facă? Nu își permitea să plătească întreținerea sau mâncarea, era foarte slabă, dar făcea cumva să pună pe masă măcar un cartof”, a adăugat artista pentru sursa citată.

Eliza și Cosmin Natanticu au căpătat și mai multă notorietate odată cu participarea lor în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților, emisiune prezentată de Irina Fodor, la Antena 1.