Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică. Puțini oameni știu prin ce tragedie a trecut

Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică. Puțini oameni știu prin ce tragedie a trecut
Drama Andreei Bănică. Tragedia care a marcat-o

Andreea Bănică vorbește și astăzi cu emoție despre părinții ei și le păstrează vie amintirea în suflet. Au existat multe momente cumplite care i-au adus suferință. Între 20 și 25 de ani și-a pierdut cei mai dragi oameni din viață, părinții și un bunic. Mama sa a murit când ea era pe scenă.

Drama Andreei Bănică. Artista a povestit cum i-au murit ambii părinți

Solista, care atunci se afla în plin succes muzical cu trupele Exotic și Blondy, și-a pierdut ambii părinți în decurs de doi ani. Astfel, la 23 de ani, a rămas singură pe lume. Tragediile au marcat-o profund. Primul care s-a stins din viață a fost tatăl ei, în anul 2001, în urma unui accident.

„Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă.

Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

Mama ei a fost primul caz de cancer esofagian la o femeie, în România

Peste doi ani, în 2003, mama vedetei se stingea și ea de cancer esofagian: „Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI