Andreea Bănică, motivul pentru care suferă în fiecare an de Crăciun. Cum și-a pierdut artista ambii părinți

Andreea Bănică, motivul pentru care suferă în fiecare an de Crăciun. Cum și-a pierdut artista ambii părinți

Perioada sărbătorilor de iarnă reprezintă, pentru majoritatea artiștilor și vedetelor de la noi, un prilej de bucurie. Momentele plăcute din familie par să fie umbrite, în fiecare an, pentru Andreea Bănică. Din acest motiv cântăreața suferă foarte tare, în perioada Crăciunului, și nu foarte mulți știu că artista și-a pierdut ambii părinți.

Andreea Bănică, motivul pentru care suferă în fiecare an de Crăciun

Andreea Bănică, motivul pentru care suferă în fiecare an de Crăciun. Cum și-a pierdut artista ambii părinți
Cântăreața Andreea Bănică suferă foarte tare în perioada sărbătorilor de iarnă

Andreea Bănică e o mămică împlinită și de câțiva ani își trăiește visul cu ochii, după ce și-a întemeiat o familie foarte frumoasă. Artista a dezvăluit recent că retrăiește momentele dureroase, din pricina faptului că și-a pierdut ambii părinți. De aceea, perioada sărbătorilor de iarnă pare să fie una dintre cele mai grele din întregul an, pentru vedetă. Andreea Bănică, originară din Eforie Sud, suferă în fiecare an de Crăciun, după ce și-a pierdut familia în mod subit, când avea doar 20 de ani. Aceasta a devenit orfană de ambii părinți, iar într-un timp scurt și-a pierdut și bunicul.

Cum și-a pierdut artista ambii părinți

Artista a crescut într-un mediu modest, dar a fost ajutată să primească, alături de sora ei, o educație. Cele două nu s-au bucurat prea tare de părinții lor, pentru că i-au pierdut la o vârstă destul de importantă. Din acest motiv, Andreea Bănică pare să fi rămas marcată pe viață, pentru că nu poate trece peste suferința provocată de pierderea părinților săi.

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a dezvăluit Andreea Bănică, într-un interviu, în urmă cu câteva luni.

Totodată, cântăreața a mai mărturisit că la câteva luni de la moartea tatălui ei, care ar fi putut fi ajutat, a murit și bunicul său. Mai mult, la doi ani distanță, vedeta și-a pierdut și mama, în urma unei maladii rare, în rândul femeilor. Aceasta a decedat din cauza cancerului esofagian.

„Împodobeam bradul. Tata mă punea să fac multe lucruri în casă, spunea că mă pregătește pentru viața și că vrea să fiu pe picioarele mele, să nu am nevoie de nimeni. Era mai sever de fel, dar mă iubea ca pe ochii din cap. Îmi plăcea să gătesc cu mama, să o ajut să înfășoare sarmalele, să facă prăjituri. Mirosea într-un fel anume în casă. De când au murit amândoi, nu am mai simțit la fel. Mereu ne luau mie și surorii mele ce ne doream. Nu aveam pretențiile pe care le au copiii acum, nu exista așa ceva. Noi ne bucuram la lucruri simple.

Nu am fost bogați, dar părinții mei mi-au oferit strictul necesar și au avut grijă să primesc o educație potrivită. Chiar dacă nu mai sunt, nu există sărbatoare să nu îmi aduc aminte de ei. Durerea asta nu se va șterge niciodată”, a povestit Andreea Banica, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI