Drama Mirabelei Dauer cu care a trăit toată viața. Ce o macină pe cântăreață

Drama Mirabelei Dauer cu care a trăit, toată viața

Viața i-a dat multe lovituri, dar asta nu a doborât-o pe Mirabela Dauer, din contră, a făcut-o mai puternică. La un moment dat, a vrut să se călugărească, însă s-a răzgândit. Deși a declarat că nu dezamăgirile ar fi împrins-o să lase muzica ușoară pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, în centrul sufletului ei, sigur un regret care o macină ar exista: nu și-a văzut fiul de 20 de ani.

Drama fără sfârșit. Mirabela Dauer, 9 ani ruptă-n bătaie. Fiul i-a întors spatele

Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost la 18 ani, cu Willi Dauer, cel de la care a păstrat numele, declarând, cu umor, că s-a măritat pentru a putea ieși din casă, la petreceri. Al doilea a fost cu Traian Popovici, regizor TVR, de care solista s-a separat în urma scandalurilor repetate:

„Am luat bătaie chiar și cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a declarat cântăreața.

La divorț, bărbatul a susținut că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist, în timp ce se afla pe Litoral pentru un concert. El a adus și martori la proces, influențând instanța ca fiul lor, Dan Alexandru, cunoscut drept ”Nanu”, pe atunci de doi ani, să rămână în grija lui.

Drama Mirabelei Dauer cu care a trăit, toată viața. Ce o macină pe cântăreață
Mirabela Dauer și fiul Alexandru

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, dezvăluia artista, care susține că i-a plătit pensia alimentară fiului ei până când acesta a împlinit 18 ani.

„Nu vreau să agit apele”

Au trecut mulți ani de atunci, Nanu are acum 43 de ani, dar durerea a rămas. Mirabela Dauer a făcut mărturisiri emoționante în interviul acordat Iulianei Marciuc, pe 15 septembrie, pentru emisiunea ”Destine ca-n filme”, difuzată pe TVR2.

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, a declarat solista.

Anul trecut, vedeta mărturisea că fiul ei a abandonat-o în totalitate și refuză să-i vorbească:

„Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI