Mirabela Dauer a răbufnit, în direct, la TV. ”Sunt supărată! Din cauza lor, stau în casă!”

Mirabela Dauer a răbufnit, în direct, la TV. ”Sunt supărată! Din cauza lor, stau în casă!”
Mirabela Dauer a răbufnit. Mesaj pentru români

Mirabela Dauer a făcut declarații despre îngrijorarea sa principală din aceste vremuri. Ce a spus cunoscuta artistă despre situația dramatică în care se află România?

Mirabela Dauer nu mai suportă situația din România. „Din cauza lor, stau în casă!”

Cunoscuta artistă este extrem de supărată din cauza a ceea ce se întâmplă în țara noastră. Din păcate, aceasta s-a făcut nevoită să tragă un semnal de alarmă către cine dorește să-i ia sfatul în considerare pentru a îmunătăți situația din România care pare că se degradează pe zi ce trece. Solista nu încurajează deloc acest comportament deloc în conformitate cu restricțiile impuse de către oficiali în regimul pandemic, considerându-l de altfel că este o impertinență, inconștiență și nepăsare care ne va costa pe toți foarte scump.

”Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță. Ce e atât de neînțeles să-ți pui masca aia când ieși din casă. Trebuie să ai grijă de tine, așa ai grijă și de cei din jurul tău. Eu când ies îmi pun mască, pun mănuși, mă dezinfectez și restul. Sunt supărată pe toți ăștia care ies afară, din cauza lor să stau eu în casă”, a mărturisit Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni TV.

Mirabela Dauer a răbufnit
Mirabela Dauer a răbufnit

„Voiam să fac semnul crucii”

Solista a mai mărturisit ceva personal. Mirabela Dauer a povestit cum a decis să-și schimbe religia și să treacă la ortodoxism, pentru a putea fi înmormântată în România, conform tradițiilor, după ce aceasta s-a născut din părinți evrei.

„Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii. De mică am fost înţeleaptă şi nu am făcut lucruri rele şi nu îmi făceam cruce, dar acum pot. Îmi doream să îmi fac semnul crucii. Familia mea care este în Israel este foarte înţeleaptă. Nici sora mea, nici nepoata mea, nimeni nu s-a supărat. M-am unit cu acelaşi Dumnezeu. M-am ortodoxit”
Mirabela Dauer