06 feb. 2021 | 16:06

Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Momente cumplite în familia fostului fotbalist

Monden
Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Momente cumplite în familia fostului fotbalist
Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a acceptat să participe la competiție de dragul fratelui său, iar drama prin care trece l-a făcut pe tânăr să renunțe la cariera lui. Fostul sportiv a făcut declarații emoționante despre starea fratelui său, care a avut parte de un incident și a intrat în comă.

Drama prin trece Sebastian Chitoșcă de la Survivor România

Cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor are o motivație mai mult decât puternică pentru care a acceptat să participe la Survivor România 2021. Tânărul de 28 de ani trece prin momente cumplite și luptă pentru fratele lui, care are nevoie de îngrijiri medicale și tratamente costisitoare, după ce a suferit un accident grav și a intrat în comă.

Sebastian Chitoșcă, fostul jucător de la Steaua București, face tot ce îi stă în putință pentru a își ajuta fratele. Acesta a fost și motivul pentru care a plecat în Germania și s-a angajat la o vopsitorie auto. El a strâns bani pentru medicamentele fratelui său, care a intrat în comă în urma unui accident.

Sebastian Chitoșcă, de la Survivor, face declarații emoționante despre drama din familia lui

Tânărul a declarat că a acceptat provocarea din Republica Dominicană pentru competitivitate și dorul de sport.

„Am venit la Survivor cu o poftă de fi din nou competitiv, pentru că m-am retras din sport de un an de zile. Îmi era dor să fiu din nou competitiv”, a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021.

Decizia lui are legătură și cu fratele său, el fiind și motivul pentru care a renunțat la cariera în sport la doar 26 de ani.

„Niciodată nu m-am gândit că doar la 26 de ani o să pun stop unei cariere destul de ok. Am fost la diferite cluburi importante unde am și jucat multe meciuri la nivel de liga I. Niciodată nu știi ce probleme pot să apară în familie și pentru mine familia a fost mereu pe primul loc. Mereu am lăsat de la mine pentru familie. Trecând printr-o cumpănă foarte grea cu fratele meu, am decis că este momentul să mă retrag din sport pentru a fi alături de el.

Fiind o problemă destul de gravă, între viață și moarte, e mai important să câștigi viața fratelui tău decât să câștigi meciuri sau faimă”, a declarat Sebastian Chitoșcă, despre drama lui, pentru Wowbiz.ro.

Medicii i-au dat șanse de supraviețuire fratelui lui Sebastian Chitoșcă de 1%

Fratele lui Sebastian a fost la un pas să își piardă viața, după ce a avut o altercație la o terasă. Medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, însă tânărul a luptat și acum este aproape complet refăcut.

„Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șase să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește.
Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cuniște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost un gen de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată și s-a oferit să dea el banii. Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii fiind sub influența alcoolului nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas”, a povestit Sebastian Chitoșcă despre drama prin care trece.

Cel mai nou concurent Survivor s-a înscris în competiție pentru a își ajuta fratele lui. El a făcut declarații emoționante despre relația pe care o are cu fratele lui și drama prin care toată familia trece.

„Sunt clipe foarte grele de o perioadă de o lună jumate, când eu am stat lângă patul lui de spital. Nu mi-am imaginat niciodată că îl văd plecând bine de acasă și la trei ore să fie aproape mort, era în comă de gradul IV. Pentru el aș vrea să fac asta, pentru că am ernunțat la viața meu pentru el și trăiesc doar pentru el acum”, a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor România

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro