Prima reacție a lui Andrei Duban, după ce soția lui s-a consolat în brațele unui concurent Survivor România

Prima reacție a lui Andrei Duban, după ce soția lui s-a consolat în brațele unui concurent Survivor România

Grațiela, soția lui Andrei Duban, este prezentă în emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, făcând parte din ”Echipa Faimoșilor”. După imaginile difuzate, în care Grațiela a părut mai apropiată decât ar fi normal de Ghiță, alt concurent al emisiunii, acesta a fost invitat la emisiunea ”FanArena”, unde a vorbit despre acest subiect.

Prima reacție a lui Andrei Duban, după ce soția lui s-a consolat în brațele unui concurent

Încă de la bun început, Andrei Duban a ținut să puncteze că el are foarte mare încredere în prestația soției sale la ”Survivor România”, de la Kanal D, declarându-se mândru de tot ceea ce a reușit să facă soția sa.

Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a spus Andrei Duban, soțul Grațielei.

Ce spune despre apropierea de Ghiță

Cât despre ”apropierea” de Ghiță, unul dintre colegii săi de competiție, și toate intrepretările care au apărut ulterior, Andrei Duban a avut o atitudine tranșantă. Mai mult decât atât, doar ”o minte perversă, obosită și diabolică” ar putea da o interpretare erotică a scenei, remarcând că exagerările nu-și au rostul absolut deloc.

”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost replica lui Andrei Duban, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI