Dramă la naționala lui Mirel Rădoi. ”Au vrut să îmi termine fiul definitiv!” Dezvăluiri șocante

Dramă la naționala lui Mirel Rădoi. ”Au vrut să îmi termine fiul definitiv!” Dezvăluiri șocante
Valentin Cojocaru a ratat convocarea la nationala din vauza coronavirusului

Dramă la naționala lui Mirel Rădoi. Tatăl portarului clubului Viitorul, Ispas Cojocaru, a povestit prin ce a trecut fiul său, Valentin Cojocaru, până să ajungă la echipa constănțeană și să fie convocat la echipa națională. A îndurat foarte multe.

Portarul echipei Viitorul Constanța a trăit o adevărată dramă. Câte a pătimit Valentin Cojocaru până să fie convocat la națională

Dramă la naționala lui Mirel Rădoi. ”Au vrut să îmi termine fiul definitiv!” Dezvăluirile șocante ale lui Ispas Cojocaru despre fiul său, Valentin Cojocaru, portarul clubului Viitorul Constanța, care de curând a fost convocat de anternorul naționalei să joace pentru România.

Ispas Cojocaru a fost fotbalist în liga a-III-a, apoi arbitru în Liga 1, iar acum este antrenor al unei grupe de copii de la FCSB Academy. Fostul arbitru este mândru nevoie mare de Valentin, portarul echipei Viitorul Constanța și portarul care poate să prindă postul de titular la echipa națională, în campania de calificare la Campionatul Mondial din Quatar, campanie care are loc în perioada martie-noiembrie, anul acesta.

Meciul Viitorul Constanța-FCSB, unul cu emoții uriașe

La doar câteva ore după meciul dintre Viitorul Constanța-FCSB, terminat la egalitate, 2-2, Ispas Cojocaru a răspuns întrebărilor Playsport.ro și a vorbit despre planurile de viitor ale lui Valentin Cojocaru și câte a pătimit acesta până să ajungă unde a ajuns.

Ispas Cojocarul a povestit cum a trăit meciul cu FCSB. ”Cu emoții uriașe, bineînțeles. Fiecare minut se scurge într-o oră, așa simt. Știam că FCSB are jucători care fac foarte bine faza de atac și mă gândeam că o să fie greu. Valentin mi-a spus să stau liniștit că el și echipa sunt într-o formă foarte bună. Până la urmă, rezultatul a fost unul echitabil, iar fiul meu a avut o evoluție bună”, a declarat Ispas Cojocaru.

Convocarea la națională, un vis îndeplinit

De asemenea, tatăl portarului Viitorul a spus ce înseamnă pentru el și fiul lui convocarea la națională. ”Îndeplinirea unui vis. Eu trăiesc la intensitate uriașă orice pas pe care fiul meu îl face în carieră. Până acum a fost o singură dată la echipa națională, în mandatul lui Daum. A venit mai apoi convocarea actului selecționer, iar Valentin a fost atât de fericit că Mirel Rădoi îl ia în calcul.

Din păcate, nu s-a putut prezenta pentru că a avut ghinionul să fie testat pozitiv cu coronavirus. Revenind la convocarea lui Daum, îmi amintesc cum trompetele de serviciu au ieșit la TV și se întrebau ce caută fiul meu la echipa națională. Vreau să le aduc aminte acestor oameni că fiul meu a fost titular la toate loturile naționale de juniori, inclusiv la cel de tineret. A jucat cu FCSB în Youth League și Champions League, a fost portarul titular al sezonului respectiv”, a mai spus Ispas Cojocaru.

Citește interviul integral pe Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI