Dramă în România. Un artist s-a sinucis la doar 21 de ani. Unde i-a găsit poliția trupul

Dramă în România. Un artist s-a sinucis la doar 21 de ani. Unde i-a găsit poliția trupul
Unde a fost găsit trupul artistului de 21 de ani.

Andrei s-a sinucis la vârsta la care tinerii visează și își fac planuri de viitor. Într-un moment de slăbiciune tânărul a hotărât că nu mai vrea să trăiască și și-a pus capăt zilelor. Motivele nu sunt deocamdată cunoscute.

Artistul s-a sinucis la doar 21 de ani

Un artist din Brașov, s-a sinucis la doar 21 de ani, din motive necunoscute. Tânărul a fost găsit fără suflare într-o școală abandonată. Andrei a mers într-o zonă mai retrasă din comuna Vulcan, unde se afla școala și n-a mai ieșit.

Potrivit stirilekanald.ro, tânărul artist ar fi fost văzut sâmbătă, în timp ce intra într-o clădire abandonată, însă n-a mai ieșit și nimeni nu știe ce s-ar fi putut întâmpla peste noapte.

„M-a lovit în inimă așa, în suflet. Nu-mi venea să cred. Am crezut că e o glumă.
Când l-ați văzut ultima oară pe Andrei? Acum vreo trei săptămâni. Cum era? Era ok, chiar cobora pe aici în jos, ne-am salutat, nu mi s-a părut nimic dubios, abătut, supărat”, spun vecinii.

Cu toate că în pozele postate pe pagina sa de socializare părea foarte fericit alături de iubita lui în vârstă de 16 ani, se zvonește că între cei doi erau neînțelegeri. În timp ce unii sunt de părere că de vină este relația lui cu minora, alții spun că e vorba despre o dependență de substanțe interzise.

Artistul s-a sinucis
Tânărul artist s-a sinucis

Soarta părea să îi surâdă lui Andrei

Vestea tragică a moții lui Andrei a venit chiar atunci când soarta părea să-i surâdă. Artistul era pasionat de muzică și avea de gând să devină un artist celebru. El avea și un canal de YouTube, unde urca melodiile pe care chiar el le compunea.

Potrivit sursei citate, majoritatea pieselor erau triste, de parcă ducea constant o luptă interioară. Câteva versuri cântate de artist: „Și pun tot ce spun pe foi, când voi doar criticați, și nu mai pot să tac, când tac săriți să m-atacați”.

Mesajele deprimante ale artistului de 21 de ani

„Aceste mesaje bacoviene adaptate vremurilor noastre probabil sunt ale unei persoane depresive, cu o personalitate de acest tip. Nu a avut nicio ancora de care sa se agate sa poată sa-si urmeze cursul vieții”, susține psihologul Keren Rosner.

În timp ce părinții tânărului artist se pregătesc de înmormântare, anchetatorii încercă să afle de ce Andrei a decis să își pună capăt zilelor și să facă lumină în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI