Drama fotbaliștilor cu covid-19 de la FCSB: ”Îşi băgase prin nas betadină şi apă oxigenată”

Drama fotbaliștilor cu covid-19 de la FCSB: ”Îşi băgase prin nas betadină şi apă oxigenată”
Florin Tănase, Dennis Man şi Florinel Coman au avut toţi coronavirus

FCSB a reușit să o învingă pe Dinamo în Liga 1, scor 3-2, după ce mai mulți jucători au fost recuperați în ultima clipă. Nu mai puțin de 15 jucători ai celor de la FCSB au fost infectați cu noul coronavirus, într-o perioadă foarte importantă pentru club. S-a pierdut calificarea în faza play-off din Europa League, dar a fost și un eșec umilitor la Iași, scor 2-5. Deși au avut foarte puțin timp să se antreneze, titularii de la FCSB au obținut o victorie prețioasă contra celor de la Dinamo. Rezultat influențat și de numeroasele decizii eronate ale arbitrului. Inclusiv un penalty acordat greșit pentru FCSB, la o fază la care și jucătorul lui Dinamo a fost meritat. Deși nu faultase.

Mihai Stoica a plâns după victoria cu Dinamo. Prin ce au trecut fotbaliştii de la FCSB din cauza infectării cu noul coronavirus

Mihai Stoica a oferit detalii despre clipele de coșmar pe care le-au trăit câțiva dintre fotbaliștii de la FCSB care au fost infectați cu noul coronavirus. Florin Tănase a avut cel mai mult de suferit.

„Moruţan și Cristea au fost negativi cu două zile înainte de meci. Am primit târziu veştile că din cinci jucători doi au devenit negativi. Ei erau în bază, în izolare. Am chemat preparatorul de la Academie şi a făcut antrenament cu amândoi, pe rând.

Mihai Stoica a plâns după victoria cu Dinamo

Cristea facea antrenamente singur, pe bandă, și când era pozitiv. Eu aşa i-am dat vestea. Mă sunase Gigi să îmi spună că a ieşit Cristea negativ şi el alerga pe bandă. E emoţionant. Banda şi-au pus-o pe hol şi ieşea fiecare din cameră şi făcea bandă, unul după celălalt, ca să nu-şi piardă total pregătirea

Pe Tănase îl durea nasul de cât îşi băgase betadină şi apă oxigenată, să îşi cureţe căile respiratorii. A zis că îl doare atât de tare că nici când se operase nu îl durea aşa. Băieţii ăştia au făcut nişte sacrificii imense, lumea nu le înţelege”, a spus Mihai Stoica potrivit GSP.