FCSB – Dinamo 3-2, derby decis de arbitrajul catastrofal al lui Petrescu!

FCSB – Dinamo 3-2, derby decis de arbitrajul catastrofal al lui Petrescu!
FCSB - Dinamo, primul Derby de România al sezonului

UPDATE, ora 22:51 / FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, în etapa a 6-a din Liga 1. Meciul a fost decis de o greșeală incredibilă a lui Radu Petrescu. Acestea a dictat un penalty pentru FCSB la o fază la care Izma Lopez a lovit clar mingea. În plus, l-a și eliminat pe dinamovist. Cei de la FCSB au acuzat și ei un penalty acordat ușor pentru Dinamo în prima repriză. De la oaspeți a fost eliminat și Răuță pe final.

Min 90: Fluier final.

Min. 76: GOOOOL FCSB! Florin Tănase transformă un penalty greșit acordat de Radu Petrescu. Izma Lopez este eliminat, deși a atins clar mingea.

Min. 50: Șutul lui Sorescu este scos de Vlad în corner.

Min. 45+1: Pauză.

Min. 43: 2-2! GOOOOOL Dinamo! Un contraatac pornit după o pasă greșită a lui Crețu se termină cu șutul deviat al lui Nemec, care ajunge în poartă.

Min. 34: Dinamo continuă să preseze. Șutul lui Borja Valle trece pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 26: 2-1! GOOOOOL Dinamo. Borja Valle transformă un penalty și reduce din diferență.

Min. 17: 2-0! GOOOOL FCSB. Iulian Cristea marchează cu o lovitură de cap, după o schemă bună la corner.

Min. 13: Șansă mare pentru Dinamo. Șutul lui Isma Lopez, din doar șapte metri, este blocat.

Min. 8: 1-0! GOOOOL FCSB! Florin Tănase deschide scorul cu un șut plasat din interiorul careului.

Min: 6: Florin Tănase are prima ocazie pentru FCSB, cu o lovitură de cap trimisă puțin pe lângă.

Min 4: Ocazie mare pentru Dinamo. Acțiunea lui Mihaiu aduce mingea în fața porții celor de la FCSB, dar Miron respinge.

Min. 1: Startul partidei.

FCSB – Dinamo, echipe de start

FCSB – Dinamo se joacă în etapa a şasea din Liga 1. Se anunţă o partidă foarte echilibrată, dar şi extrem de importantă pentru ambele echipe. Oaspeţii au avut un start de sezon ratat şi au adunat doar cinci etape. Un eventual eşec în Derby de România ar îndepărta foarte mult echipa lui Cosmin Contra de zona de play-off, obiectivul sezonului. De partea cealaltă, FCSB vine după înfrângerile cu CSMS Iaşi şi Slovan Liberec. Un nou eşec ar însemna criză profundă pentru echipa pregătită de Toni Petrea.

Partida FCSB – Dinamo începe de la ora 21:00 şi va fi transmisă de Telekom Sport, Digi Sport şi Look Sport. Cele trei televiziuni care deţin drepturile TV pentru meciurile din Liga 1. De asemenea, partida poate fi urmărită live video aici. De asemenea, este pe www.playtech.ro.

FCSB – Dinamo live video Liga 1. Video Online pe Playtech.ro. FCSB şi-a recuperat principalele vedete

Iniţial, Dinamo pornea ca mare favorită pentru partida de sâmbătă, contra celor de la FCSB. Asta pentru că formaţia lui Gigi Becali a fost serios afectată de pandemia de Covid-19. Între timp, însă, mai mulţi jucători ai gazdelor au fost recuperaţi. Printre ei şi golgheterul Dennis Man. Astfel, cel mai mare absent este Florinel Coman, accidentat.

Toni Petrea nu are la dispoziţie toţi membrii tripletei de atac a FCSB

De partea cealaltă, Cosmin Contra are la dispoziţie cea mai bună echipă. Va miza din nou pe jucătorii spanioli care au fost transferaţi în această vară. Singura mare problemă rămâne legată de vârful de atac. Adam Nemec a primit deja multe şanse de când a fost readus, dar nu a reuşit să dea randamentul aşteptat. Dinamo îşi va prezenta noul echipament care va fi purtat în acest sezon.

Dorin Şerdan, preşedintele lui Dinamo: „Este un derby Dinamo – FCSB. Dinamo – Steaua este în altă ligă”

Derby de România se joacă fără spectatori, dar fanii lui Dinamo au mers în zona stadionului pe care se dispută meciul, Arena Naţională. De partea cealaltă, câţiva suporteri ai celor de la FCSB au fost la baza echipei din Berceni pentru a îi încuraja pe jucătorii lui Toni Petrea. De un tratament special a avut parte portarul Cătălin Straton, care a început sezonul în lotul celor de la Dinamo. Straton i-a aplaudat pe fanii care au înjurat fosta lui echipă şi a zâmbit în momentul în care a fost întrebat: „Te lepezi de Satana?”.

„Un derby Dinamo-FCSB acum… Că nu pot să zic Dinamo-Steaua înseamnă foarte mult, ăla e mâine în altă ligă (n.r. – în Liga 3 s-a jucat Dinamo II – Steaua 1-3). Înseamnă foarte mult pentru orice suporter dinamovist. Eu personal îmi doresc să reînvie ceea ce era fotbalul românesc odinioară, să revină pe harta fotbalului românesc oraşe mari cu tradiţie în fotbal, este păcat că am pierdut aceste meciuri fantastice între cluburile mari în oraşele mari ale ţării mă refer aici la exemplul Timişoara, Braşov”,a declarat preşedintele lui Dinamo, Dorin Şerdan.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI