Mihai Stoica a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Dinamo. Acuze extrem de dure: „E prima dată când scriu așa”

Mihai Stoica a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Dinamo. Acuze extrem de dure: „E prima dată când scriu așa”
Mihai Stoica a plâns după victoria cu Dinamo

Meciul dintre FCSB și Dinamo, scor 3-2, a fost decis mai degrabă de deciziile eronate ale brigăzii conduse de Radu Petrescu. În minutul 76 al partidei, Petrescu a acordat penalty pentru FCSB și l-a eliminat pe Izma Lopez, deși fotbalistul lui Dinamo intervenise perfect în fața lui Dennis Man. A lovit clar mingea din fața atacantului de la FCSB. Florin Tănase a transformat și a făcut 3-2 pentru FCSB.

Mihai Stoica a plâns în tribune și a intrat pe teren după victoria cu Dinamo. Incidente între jucători la final

Decizia a venit după o primă repriză în care gazdele au fost nemulțumite de arbitraj. Iar Mihai Stoica a fost cel mai vehement. Noul manager sportiv al lui Dinamo a reclamat un penalty foarte ușor acordat pentru Dinamo în prima repriză. A fost transformat de Deian Sorescu, la golul prin care Dinamo a redus din handicap la 2-0.

FCSB – Dinamo, primul Derby de România al sezonului

Mihai Stoica a scris pe pagina sa de Facebook încă de la pauza meciului dintre FCSB și Dinamo. „E prima dată când scriu la pauza unui meci. Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani”, a fost postarea lui MM. Doar că oficialul de la FCSB nu a mai scris nimic la finalul meciului, când dinamoviștii au fost cei care s-au plâns de arbitrajul lui Radu Petrescu.

La finalul meciului câștigat de FCSB, Mihai Stoica a izbucnit în lacrimi în tribune. A și uitat de distanțarea socială și s-a îmbrățișat cu toată lumea din jurul său. A mers și pe teren, acolo unde jucătorii de la FCSB au făcut hora victoriei. Au fost conflicte între jucători la finalul meciului, iar Mejia, portarul lui Dinamo, a avut o reacție furioasă la adresa lui Toni Petrea. L-a lovit peste mână pe antrenorul echipei adverse, iar Cosmin Contra a aplanat un conflict care putea lua amploare.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI