14 sept. 2023 | 14:36

Drama fostei Bebelușe Oana Ioniță. Vedeta își strigă durerea după ce fiul ei a rămas la fostul soț, după divorț: ”Mă lovesc de un refuz din partea lui Maxim”

Monden
Drama fostei Bebelușe Oana Ioniță. Vedeta își strigă durerea după ce fiul ei a rămas la fostul soț, după divorț: ”Mă lovesc de un refuz din partea lui Maxim”
Oana Ioniță nu s-ar fi așteptat niciodată ca fiul ei să plece cu tatăl

Oana Ioniță trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Fosta bebelușă a trecut printr-un divorț dureros și o despărțire foarte grea de fiul ei, care acum locuiește cu tatăl. Care este cea mai mare durere a vedetei și cu ce dramă se luptă de ceva timp.

Oana Ioniță trăiește o mare dramă

Oana Ioniță traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Vedeta a divorțat de soțul ei și a fost un proces extrem de dificil, pentru că amândoi au luptat pentru custodia fiului lor. Deși au obținut custodie comună, Maxim a ales să rămână cu tatăl lui.

Mărturisește că ultimul an a fost unul greu, în care a plâns foarte mult. A suferit din cauza acestui motiv, dar a învățat să se ridice după orice lovitură extrem de grea. Muncește din greu, are o afacere de susținut și o familie de îngrijit, dar face tot posibilul să reziste.

„Anul a fost un an atipic, un an în care a trebuit să iau o decizie, această separare de soțul meu, mama s-a îmbolnăvit. A trebuit să stau și cu copiii și să mențin afacerea, chiar dacă tu ești cel care suferă, tu reușești să te repui pe picioare. Cred că sunt momente grele prin care trec.

Dar cred că cel mai greu pentru toți este ieșirea din cotidian, din rutină. Faptul că m-am separat de Flori și Maxim a plecat cu tatăl lui chiar dacă custodia este comună, a reprezentat o separare puternică pentru toți 4”, a declarat Oana Ioniță.

Fiul ei refuză să o viziteze

Oana Ioniță nu s-ar fi așteptat niciodată ca fiul ei să plece cu tatăl, motiv pentru care a și luptat pentru custodia lui. A făcut eforturi mari ca să obțină și ea drepturi, dar a avut surpriza neplăcută ca acesta să o părăsească.

Vezi și: Fiica Bebelușei Oana Ioniță, la Românii au talent. La doar 10 ani dansează magistral: „Sper să nu se supere mami pe mine”

Chiar dacă ea încearcă să mențină o relație bună cu fiul ei și să fie apropiată de acesta, el este tot mai distant. Refuză de multe ori să o viziteze și s-a schimbat mult de când familia lui s-a separat.

Fosta Bebelușă spune că fiul ei nu mai este la fel de activ va înainte și refuză să ia parte la activitățile care înainte îi plăceau. Maxim nu își vizitează prea des mama și asta o doare tare pe vedetă.

„Problema e că mă lovesc în momentul de față de un refuz din partea lui Maxim. Când eram cu Florin fiecare, evident, fiind mamă tată, ziceam, hai să mergem în parc să facem asta sau hai să participăm să facem niște lucruri. Acum, fiind despărțirea asta..copilul zice ”Nu”, a mai spus Bebelușa.

Au luptat și pentru avere

Oana Ioniță și fostul soț au ajuns să se lupte și pentru avere. Bebelușa a lăsat de la ea și i-a oferit bărbatului partea lui de achiziție.

Te-ar putea interesa și: Deși sunt în divorț, Oana Ioniță încă locuiește cu soțul ei, dar nici nu vrea să audă de împăcare! Care este, de fapt, relația dintre ea și Florin Budnaru VIDEO EXCLUSIV

Mărturisește că nu s-a simțit niciodată bine în acea casă, care îi transmitea energii negative. Spune că relația lor s-a schimbat imediat ce s-au mutat în noua locuință.

„Noi am avut casa pe care am cumpărat-o împreună, i-am dat partea lui de achiziție. Am simțit întotdeauna că de când m-am mutat în casa asta de 3 ani parcă s-a schimbat și relația dintre noi. Posibil să fie lucrurile nearanjate bine în casă”, a mărturisit vedeta.

Cât despre fiica ei, a încercat să îi explice de ce Florin și Maxim nu mai locuiesc cu ele. Micuța nu mai păstrează legătura nici cu tatăl ei și era destul de apropiată de tatăl fratelui ei.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro