Fiica Bebelușei Oana Ioniță, la Românii au talent. La doar 10 ani dansează magistral: „Sper să nu se supere mami pe mine”

Fiica Bebelușei Oana Ioniță, la Românii au talent. La doar 10 ani dansează magistral: „Sper să nu se supere mami pe mine”
Cum arată fiica Bebelușei Oana Ioniță, la doar 10 ani

Fiica Bebelușei Oana Ioniță a făcut un spectacol de zile mari la Românii au talent. Micuța balerină Isabel i-a surprins pe cei patru jurați de la PRO TV. Cine a fost primul care a recunoscut-o pe fiica fostei balerine de la Cronica Cârcotașilor.

Isabel Ioniță, fiica Bebelușei Oana, a venit la Românii au talent

În ultima ediție a preselecțiilor de la Românii au talent, fetița Oanei Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a venit să-i surprindă pe Andra, Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur cu un număr incredibil de dans.

Micuța Isabel are 10 ani și practică dansul de la vârsta de 1 anișor. Talentul l-a moștenit atât de la mama sa, celebra Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, dansatoarea și coregrafa Oana Ioniță, cât și de la tatăl său, de asemenea dansator profesionist.

Andi Moisescu a fost primul care a recunoscut-o pe concurenta de la Românii au talent, întrucât fiica Oanei Ioniță seamănă izbitor cu mama sa.

„Aşchia nu sare departe de trunchi!”

Îmbrăcată într-un costum strălucitor ce i-a pus în valoare silueta de balerină, Isabel Ioniță a pus în scenă un moment controversat de dans contemporan.

„Andi Moisescu: O mai ţineţi minte pe Oana Ioniţă? Balerină, coregrafă, bineînţeles, bebeluşă.

Andra: Daaa, acum da. Dar nu credeam aşa ceva, ce drăguţ. Nu credeam că are aşa copil mare.

Isabel: Am început să dansez de la un an.

Andi: Splendid momentul, mi-a plăcut mult! Aşchia nu sare departe de trunchi, eşti foarte talentată. Ai ajuns la un nivel ridicat în dans. Nu vreau să o supăr pe mami dar cred că elevul îşi va depăşi profesorul”.

Andra: Când a început numărul am avut în faţă un profesionist, bravo! Ai intrat într-un rol, mi s-a părut incredibil să faci asta la 10 ani. Eşti un profesionist deja, eşti minunată.

Dragoş: Mi-a plăcut mult, are o stranietate greu de atins în artă. A fost o îmbinare intre organic şi tehnologie, a fost un întreg, felicitări!

Bobonete: Ai un da din partea mea, clar!”, a fost dialogul juraților de la Românii au talent.

Picioarele lungi, mina serioasă și elementele acrobatice au completat tabloul execuțiilor sale perfecte. La final, toți s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda.

Isabel Ioniță a primit 4 de DA din partea juraților și a avansat în următoarea etapă de la Românii au talent. În culise, părinții ei, având ochii în lacrimi de emoție, au îmbrățișat-o și au felicitat-o pentru performanța sa.