Drama care l-a marcat pe John Travolta: „Am simţit cum a ieşit sufletul din ea”

Drama care l-a marcat pe John Travolta: „Am simţit cum a ieşit sufletul din ea”
John Travolta, despre momentul care l-a marcat pe viaţă: "Am simţit cum a ieşit sufletul din ea"

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood, însă viaţa nu a fost blândă cu el. John Travolta a vorbit despre drama care l-a marcat în tinereţe.

Prima iubire a lui John Travolta i-a murit în braţe

Deşi a avut o căsnicie de 29 de ani cu Kelly Preston, cea care s-a stins anul trecut din cauza cancerului, John Travolta a povestit de drama care l-a marcat în tinereţe. Avea 23 de ani şi era îndrăgostit până peste cap de Diana Hyland, iubita sa. Povestea de iubire, însă, nu a fost una cu final fericit, femeia care era cu 18 ani mai în vârstă ca el încetând din viaţă după o luptă de doar două săptămâni cu boala cruntă.

Actorul filma atunci pentru Saturday Night Fever în New York. A renunţat la tot şi s-a întors acasă pentru a-i fi alături femeii pe care o adora. Plănuia să cumpere o casă și să o ceară de soție pe Diana, însă totul s-a năruit când aceasta s-a stins în 1977.

“N-am fost în viața mea atât de îndrăgostit. Am crezut că m-am mai îndrăgostit înainte, dar n-am mai fost. Din clipa în care am întâlnit-o, am fost atras de ea. Eram ca doi maniaci, vorbeam tot timpul pe platourile de filmare de la Bubble. După o lună a devenit o relație romantică”, a povestit starul.

Dispariţia Dianei l-a afectat enorm pe star, mai ales că aceasta şi-a dat ultima suflare în braţele lui.

“Am simţit cum şi-a dat ultima suflare, cum a ieşit sufletul din ea. I-am oferit cea mai mare bucurie în ultimele luni din viața ei. Simt mereu că e cu mine – simt ce vrea. Diana își dorea tot ce era mai bine pentru mine, în toate modurile posibile”, a mai spus Travolta.

John Travolta şi Kelly Preston, un cuplu de invidiat

Zece ani mai târziu, John Travolta o întâlnea pe Kelly Preston, cea care avea să îi devină în 1991 soţie. Relația lor s-a înfiripat pe platourile de filmare ale producției The Experts, dar Kelly era măritată atunci cu actorul Kevin Gage.

„Ei bine, nu aveam o căsnicie fericită, să stabilim asta. Eram cu persoana greșită”, a spus actriţa imediat după divorţ.

În 2009, cei doi soţi au trecut printr-o adevărată tragedie. Fiul lor în vârstă de 16 ani a murit în urma unei căzături. Băiatul suferea de autism și boala Kawasaki și a suferit o criză în urma căreia s-a lovit la cap. Medicii nu au mai putut face nimic. Urmărit parcă de un blestem, anul trecut, marele actor în vârstă de 67 de ani dezvăluia că vedeta din “Jerry McGuire” a murit din cauza cancerului la sân.

„Cu inima grea vă anunț că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă cruntă, fiind sprijinită de dragostea atâtora. Nu am mai cunoscut pe cineva atât de curajos”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI