Doliu în lumea filmului! Soția lui John Travolta a murit de cancer. Kelly Preston avea 57 de ani

Doliu în lumea filmului! Soția lui John Travolta a murit de cancer. Kelly Preston avea 57 de ani

John Travolta a anunțat că soția sa, Kelly Preston, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul de sân. Avea 57 de ani. Anunțul a fost făcut de către actor pe pagina sa de Instagram.

Doliu în lumea filmului! Soția lui John Travolta, a murit de cancer

„Cu o inimă foarte grea, vă informez că frumoasa mea soție Kelly și-a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân”, a scris el pe Instagram dimineața devreme. „Ea a luptat cu mult curaj, cu dragostea și susținerea multora. Familia mea și cu mine vom fi veșnic recunoscători medicilor și asistentelor ei din MD Anderson Cancer Center, toate centrele medicale care au ajutat, precum și mulți prieteni și oameni dragi cei care ne-au fost alături.

„Iubirea și viața lui Kelly vor fi mereu amintite”, a adăugat actorul în vârstă de 66 de ani. „Îmi voi lua ceva timp să fiu acolo pentru copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dinainte dacă nu auziți de noi pentru ceva vreme.”

 

A fost supusă unui tratament medical

Kelly Preston a fost actriță și fost model, care a apărut în mai mult de șaizeci de producții de televiziune și film, mai ales „Jerry Maguire” în 1996. Kelly Preston s-a căsătorit cu Travolta în 1991. Cuplul a avut trei copii împreună: Jett, care a murit în 2009, Ella Bleu, 20 de ani, și Benjamin, în vârstă de 10 ani.

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit în urma unei bătălii de doi ani cu cancerul de sân”, spune un reprezentant al familiei pentru revista People. „Alegând să-și păstreze lupta în discreție, ea a fost supusă unui tratament medical de ceva timp, susținută de familia și prietenii ei cei mai apropiați”, mai spune reprezentantul familiei. „A fost un suflet luminos, frumos și iubitor, care a avut grijă profund de ceilalți. Familia ei vă cere să înțelegeți nevoia lor de confidențialitate în acest moment”, a mai spus reprezentantul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI