Dragoș Nedelcu de la FCSB a dat lovitura în amor! Cu cine se iubește, acum, fotbalistul

Dragoș Nedelcu de la FCSB a dat lovitura în amor! Cu cine se iubește, acum, fotbalistul

Viața e frumoasă la 23 de ani. Pare să-și spună asta și Dragoș Nedelcu, fotbalistul de la FCSB pentru care perioada de izolare a trecut mult mai ușor.

Dragoș Nedelcu a dat lovitura în amor! Cu cine se iubește, acum, fotbalistul

Fermecat de o fostă concurentă de la „Vocea României”, Dragoș Nedelcu nu a stat prea mult pe gânduri și a început o relație cu Gabriela Amzaru, cunoscută publicului sub numele de Aza. O relație ținută „la secret”, până cei doi amorezi s-au dat de gol cu unele postări pe rețelele de socializare. Fostă atletă, pasionată de muzică și dans, Aza a fost semifinalistă a show-ului Vocea României în anul 2015. Relația sa cu fotbalistul de la FCSB a ieșit la iveală târziu, dar de atunci cei doi chiar s-au separat o perioadă. Se întâmpla în toamna anului trecur, prin noiembrie. Dar cum dragostea e mare, Dragoș și Aza nu au rezistat prea mult separați și … supărați, așa că împăcarea s-a produs în luna martie. La fix pentru izolare, am putea spune!

O perioadă petrecută cum nu se poate mai bine pentru doi tineri îndrăgostiți. Și când stai lângă un spotiv, nu are cum să nu-ți placă și sportul. O mărturisește chiar frumoasa Gabriela Amzaru.

„Sportul este pentru mine o activitate care îți poate influența stilul de viață, sănătatea și aspectul fizic.

Cu toate că uneori am un program full, extrem de aglomerat, și am mult de tras că să fac tot ce-mi propun, nu vreau să ratez niciun antrenament.

Merg la sală, mă țin de programul pe care-l am și reușesc să fiu de trei ori pe săptămână în sala de sport”, spune Aza, care are acum 21 de ani.

Ce-i pregătește Gigi Becali lui Dragoș Nedelcu

Dragoș Nedelcu, 23 de ani (n.r. – împliniți pe 16 februarie), a fost cumpărat de Gigi Becali de la Viitorul Constanța, în 2017. În acest sezon, Nedelcu a evoluat în 12 meciuri, a marcat un gol și a o pasă decisivă, în toate competițiile. De când se află la echipa finanțată de Becali a marcat două goluri în 54 de meciuri. Fost internațional U17, U19 și U21, Dragoș Nedelcu are și două selecții la naționala mare. În iarnă, Gigi Becali anunța un transfer în Ungaria al mijlocașului format la Viitorul Constanța și cotat de transfermarkt.com la 1,5 milioane de euro.

„Pleacă în Ungaria, unde să mai revină? Pleacă la Vidi. M-am înțeles cu ei. 500.000 împrumut și 1.5 milioane de euro în iarnă. Oamenii au trimis azi oferta. Am zis ”da” și pleacă să facă vizita medicală. Îl împrumut pentru un an, iar după vor da 1,5 milioane de euro.

Eu pe Nedelcu nu am zis niciodată că vreau bani mulți. Dacă nu le convine de el, se întoarce înapoi. Nedelcu va juca în Ungaria într-un picior. Eu am dat 2 milioane de euro pe el”, declara Gigi Becali în februarie, la Digi Sport.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI