O fostă concurentă de la Vocea României se iubeşte în secret cu Dragoș Nedelcu de la FCSB. Cum s-au dat de gol

Gabriela Amzaru și Dragoș Nedelcu de la FCSB se iubesc în secret

O fostă concurentă de la Vocea României se iubeşte în secret cu un fotbalist de la FCSB. Gabriela Amzaru și Dragoș Nedelcu au fost împreună într-o stațiune montană și nu au postat poze împreună pe rețelele de socializare, dar s-au dat de gol în momentul în care au postat separat imagini din aceeași locație.

Gabriela Amzaru și Dragoș Nedelcu de la FCSB se iubesc în secret

Dragoș Nedelcu s-a despărțit în urmă cu ceva timp de Flavia și s-a cuplat cu Gabriela Amzaru, o tânără care în trecut a participat la Vocea României. S-a întâmplat în anul 2015, când tânăra a interpretat melodia Ileană, a Loredanei Groza și a impresionat toți jurații. Chiar dacă doar Loredana a apăsat butonul și a întors scaunul, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga au fost și ei impresionați de vocea fetei.

Gabriela Amzaru
Gabriela Amzaru

Iubita lui Dragoș Nedelcu a început să cânte la vârsta de 4 ani. Mentori i-au fost Marius Țeicu și Cornel Fugaru. Tânăra a câștigat mai mute premii, între care Cerbul Copiilor și Mamaia Copiilor. După ce a mai crescut, a scos primul single alături de Adrian Sînă, iar ulterior a colaborat și cu Mario Fresh.

În timp ce iubita lui se bucură de celebritate, Dragoș Nedelcu vine după o perioadă mai grea. Fotbalistul lui FCSB s-a accidentat pe 25 iulie, în meciul cu Alashkert. El a făcut entorsă de genunchi cu întinderea ligamentelor, iar medicii i-au spus că va lipsi de pe teren timp de trei luni. În aceste condiții, Nedelcu a ratat convocările la echipa națională, dar nu mai are mult până când va reveni pe teren.

Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Gabriela Amzaru și Dragoș Nedelcu au fost recent într-o stațiune montană și, chiar dacă nu au postat poze împreună, s-au dat de gol în momentul în care au postat gotografii din aceeași locație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI