Dragoș Bucur, dezvăluiri neașteptate despre Mircea Diaconu: “Hai că nu mai pot”. Prezentatorul PRO TV a povestit umilința prin care a trecut

Drago Bucur a mărturisit totul! Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre Mircea Diaconu?

Poveștile creionate de Mircea Diaconu sună bine, dar de când a ajuns în prim-plan datorită posturii de candidat la alegerile prezidențiale tot mai multe lucruri ies la iveală. Din păcate, este vorba despre evenimente care nu-i fac cinste. Ce dezvăluri a făcut Dragoș Bucur despre politician și ce umilință a îndurat de la posibilul viitor președinte al României?

Dragoș Bucur, mărturisiri șocante despre Mircea Diaconu

Dragoș Bucur a răbufnit! Prezentatorul de televiziune le-a povestit prietenilor săi din mediul online o întâmplare care nu-i face deloc cinste lui Mircea Diaconu. Mai cu seamă, este vorba despre un eveniment care nu este deloc în concordanță cu principiile, credințele, speranțele și viața pe care le-o dorește românilor în clipurile video din campania pentru prezidențiale care tot bânduie în tot mediul online în această perioadă de foc.

Postarea lui Dragoș Bucur despre Mircea Diaconu
Postarea lui Dragoș Bucur despre Mircea Diaconu

Actorul a povestit despre un turneu în care a fost victima eșecului lui Diaconu ca actor, profesionist, om politic și chiar și om. Candidatul la alegerile prezidențiale a insistat vehement să-l lase pe moderatorul emisiunii „Visuri la cheie” să doarme pe holul teatrului din Viena.

Mircea Diaconu – MAKING OF Prezidențiale 2019

Am o problemă: n-am liniște! Câtă vreme prin țara asta umblă prea multă obrăznicie, tupeu, lucruri de care m-am săturat.#MirceaDiaconu #unompresedinte

Publicată de Un Om Presedinte pe Vineri, 25 octombrie 2019

La ce umilință a fost supus prezentatorul?

Prezentatorul de televiziune a atașat mesajului său clipul în care Mircea Diaconu apare cu o moralitate și o rațiune la purtător, întocmai unui viitor președinte al unei țări. Discrepanța dintre cuvintele scrise de Bucur și cele auzite pe filmulețul video al lui Diaconu sunt strigătoare la cer. În timp ce Dragoș arată cu degetul spre omul care demonstrează o lipsă de profesionalism și nu numai, politicianul insistă să-și formeze o imagine ireproșabilă.

„Hai că nu mai pot: omul ăsta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatruui. Iar când am vrut să ies să măplimdeoarece mă simțeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, până dimineață nu mai intru în teatru. El, un om”
Dragoș Bucur

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI