Nemții râd de Dragnea. Președintele PSD, comparat cu un vampir care fură banii orfanilor. VIDEO

Nemții râd de Dragnea. Președintele PSD, comparat cu un vampir care fură banii orfanilor. VIDEO
Liviu Dragnea, ironizat de jurnaliștii germani

Jurnaliștii germani l-au ironizat pe Liviu Dragnea în cadrul emisiunii Heute Show, de la postul de televiziune ZDF. Președintele PSD a fost comparat cu un vampir care fură bani de la copii, aluzie la dosarul angajărilor fictive, în care a primit o condamnare la 3 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță.

Nemții cred că Liviu Dragnea va scăpa de închisoare. În cadrul show-ului, au editat o fotografie cu liderul PSD, sub care au scris Rumanopoly, iar Dragnea ține în mână un cartonaș pe care scrie „Scapi mereu de închisoare.”

Au fost difuzate imagini cu Liviu Dragnea în Parlamentul României, după ce au fost aprobate modificările aduse legilor justiției, iar hgv.hu a scris că „Sub aceste noi legi, Liviu Dragnea, președintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România, va scăpa.”

Liviu Dragnea, ironizat de jurnaliștii germani

În cadrul emisiunii Heute Show, Liviu Dragnea a fost înfățișat ca un vampir care profită de pe urma fondurilor europene și care fură banii copiilor orfani. A fost o aluzie la faptul că liderul PSD ar fi făcut presiuni ca două membre PSD să fie angajate fictiv la DGASPC Teleorman.


„Parlamentul din România a aprobat o nouă lege pro-corupție. Cât de convenabil! O lege prin care Liviu Dragnea, șeful PSD cu câteva condamnări, nu va merge la închisoare”, a fost mesajul postat pe contul de Twitter al ZDF Heute Show.

„România, Cehia, Ungaria: priviți cum Guvernele bagă în buzunar milioane de euro din fonduri europene”, mai scrie pe contul de pe rețeaua de socializare.

Liviu Dragnea nu a fost singurul politician ironizat de nemți. Premierul Cehiei, Andrei Babis și premierul ungar Viktor Orban au fost și ei luați la rost de jurnaliști.