Dragnea, apărat de jandarmi la Topoloveni! I-au băgat în dubă pe protestatari

Protestatarii au fost bagați în dubă de jandarmi la Topoloveni

Protestatarii care l-au așteptat pe Liviu Dragnea la Topoloveni au avut probleme cu jandarmii. Forțele de ordine i-au luat cu duba și i-au dus la Poliție pentru simplul fapt că protestau. Presa locală scrie că aceștia au fost ținuți la Poliție până la terminarea vizitei liderului PSD.

Se pare că în România nu mai ai dreptul la liberă exprimare, iar dacă îndrăznești să critici clasa politică în stradă ești ridicat de jandarmi și băgat în dubă. Nici nu mai contează dacă ești recalcitrant sau dacă doar protestezi pașnic. Dacă deschizi gura, devii ținta forțelor de ordine, iar politicienii vor susține că ești drogat, că nu știi ce vrei, că ești plătit să protestezi.

Asta se întâmplă când cei care conduc țara nu suportă să fie criticați și nu acceptă faptul că nu toată lumea le împărtășește ideile.

Protestatarii au fost bagați în dubă de jandarmi

La Topoloveni, unde Liviu Dragnea a avut programată o vizită, mai multe persoane s-au strâns să protesteze pașnic, fără să știe ce le așteaptă. Zeci de protestatari au fost ridicați de jandarmi și băgați în dubă, iar apoi au fost duși la Poliție.

„Noi nu le facem nimic, doar ii găzduim. Vorbiți cu jandarmii”, a declarat un polițist.


Presa locală a scris că protestatarii au fost ținuți în sediul Poliției din Topoloveni până la terminarea vizitei lui Liviu Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI