Dragnea despre referendum anti-gay: ”Mulți se tem de căsătoria între om și animal”

Dragnea despre referendum anti-gay: ”Mulți se tem de căsătoria între om și animal”

Ca în fiecare săptămână, Liviu Dragnea și-a dedicat seara de duminică, 30 septembrie, unei prezențe la TV pentru câteva declarații incendiare. De această dată, a fost România TV, în loc de Antena 3.

Dragnea a fost prezent duminică seară în studioul România TV pentru a oferi câteva opinii pe marginea mai multor subiecte de actualitate, de la amnistie la referendumul anti-gay. În continuare, a luat apărarea jandarmilor care au călcat în picioare protestatarii pe 10 august. Concluzia întregului set de afirmații a fost cât se poate de previzibilă, Iohannis este responsabil pentru tot răul din țara asta.

”PSD face o campanie de informare a populației pentru a ajuta populația României ce înseamnă Da și ce înseamnă Nu. Unii au încercat să manipuleze că întrebarea este neclară, ca Parlamentul să facă și alte modificări. Legea este clară. Nu se poate formula altfel. Unii spun că există deja această prevedere în Codul Civil, dar se poate modifica ordicând. Merg la Referendum, educația mea ortodoxă, de copil crescut la sat mă face să spun ”Da”, pentru că așa văd eu societatea românească.

Nu este un referendum al PSD-ului, al Guvernului, ci a 3 milioane de români. Eu personal și PSD nu avem absolut nimic împotriva minorităților sexuale. Suntem toleranți, dar asta nu are legătură cu definiția căsătoriei.” A afirmat liderul PSD la România TV, încercând să calmeze spiritele celor care cred că se vor face mișculații pe marginea modificărilor constituției. ”Se pune problema adopțiilor de copii. Cred că un copil să fie adoptat de un bărbat și o femeie. Modificarea Constituției nu aduce niciun dezavantaj pentru familiile monoparentale.”

”Este temerea multora că se poate întâmpla ce s-a întâmplat în alte țări, să se legalizeze de exemplu căsătoria între un om și un animal.” Printre afirmațiile lui Dragnea s-a strecurat o referință fără noimă la căsătoria dintre om și animal.

”Legile justiției au fost adoptate după o largă discuție publică. În final, au ieșit de la controlul CCR. În integralitate sunt constituționale, ceea ce e foarte important. Niciuna dintre legi nu afectează independența justiției. Dă posibilitatea ca justiția să funcționeze mult mai bine.” Președintele Camerei Deputaților a continuat cu referințe la contestatele legi ale justiției din țara noastră.

”Aceste lucruri pleacă de la Iohannis, pentru că are un singur obiectiv, al doilea mandat. Nici el, nici partidul care îl susține nu pot veni cu un proiect. Nu pot veni decât cu scandal. 2019, anul în care va continua creșterea veniturilor pentru populație, pensiile se vor mări, vor începe marile investiții. La o întrebare simplă adresată lui, ce a făcut în cinci ani de zile, doar scandal. Singura șansă este să dărâme PSD.Mijloacele folosite de Iohannis sunt nelegale și neconstituțioanle. A folosit oameni din instituții. A folosit minciuna, scandalul, dezbinarea, strada, un front extern alimentat în permanență cu minciuna. Noi nu avem o rețea externă.” A încheiat cu câteva declarații la adresa lui Iohannis. Întregul discurs de la România TV al președintelui PSD se găsește pe Hotnews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI