VIDEO Cum a făcut-o Dragnea de râs pe Dăncilă în doar câteva minute

VIDEO Cum a făcut-o Dragnea de râs pe Dăncilă în doar câteva minute

La conferința de presă din 24 septembrie, Liviu Dragnea, președintele PSD, a vorbit și Viorica Dăncilă, premierul României, s-a uitat pe pereți.

Pe 24 septembrie, Dragnea a ieșit la declarații ca să spună poziția partidului față de protestul din 10 august. „Am decis că instituţiile statului au acţionat corect şi legal la mitingul neautorizat din data de 10 august”, a declarat Dragnea la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Nu acesta a fost însă momentul „magic”, ci finalul. Pe Dăncilă n-a lăsat-o să dea declarații și a îndemnat-o să părăsească sala.

Totuși, internetul a arătat că poate să facă mișto de ea chiar și atunci când tace. Asta pentru că și când tace tot poate să arate de ce e în stare.

Mai jos găsești un clip care o să-ți facă ziua mai bună. Acesta o înfățișează pe Viorica Dăncilă care stă singură într-un lift și pare că așteaptă plictisită pe cineva sau ceva. Muzica de pe fundal se potrivește de minune cu lipsa de interes sau nedumerirea pe care premierul a arătat-o și în conferința de presă.

Arată încurcată, probabil, de faptul că nu a avut ocazia să zică ceva.

Iar acest clip nu e destul, pentru că a apărut unul upgradat. Au fost adăugați pești ca și când ar fi într-un acvariu și nu înțelege exact ce caută acolo.

Oricum, acestea sunt clipurile virale ale zilei. Dacă nici acum nu poți spune că săptămâna poate începe, atunci va trebui să aștepți următoarea gafă a lui Dăncilă.