Draga Olteanu Matei, transformare șocantă. Cum a ajuns să arate la 86 de ani, după moartea prietenei sale Tamara Buciuceanu

Draga Olteanu Matei, transformare șocantă. Cum a ajuns să arate la 86 de ani, după moartea prietenei sale Tamara Buciuceanu
Draga Olteanu Matei, transformare șocantă

Draga Olteanu Matei, una dintre reprezentantele generației de aur a teatrului românesc, a ajuns la vârsta de 86 de ani. Ochii sunt aceeași, însă timpul și-a pus amprenta asupra chipului ei. Mai firavă, cu părul cărunt, ochelari de vedere care îi acoperă privirea, dar același zâmbet.

Draga Olteanu Matei, transformare șocantă

Draga Olteanu Matei (86 de ani) este una dintre reprezentatele generației de aur a teatrului românesc. S-a retras în urmă cu 10 ani din activitate, iar scena îi simte lipsa. Viața îi este demnă de film, unul romantic, presărat cu momente intense, căci povestea cu cel de-al treilea soț este sensibilă.

Draga, după cum îi place să i se spună, s-a retras undeva în Piatra Neamț și nu răspunde prea des la telefon, îndeosebi în ziua în care este serbată, pe 24 octombrie. Din 2014, viața sa s-a schimbat odată cu trecerea în neființă a jumătății sale. Pe atunci, actrița își amintea cu drag de iubirea pe care a trăit-o, dar spunea cu sinceritate că ar fi vrut să plece și ea cu el de pe acest pământ.

”Oamenii deștepți se înțeleg bine între ei până la bătrânețe”

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi.

Draga Olteanu Matei, transformare șocantă. Cum a ajuns să arate le 86 de ani, după moartea prietenei sale Tamara Buciuceanu
Draga Olteanu Matei, 86 de ani

Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră”, a declarat doamna teatrului românesc, pentru ziaruldeiasi.ro.

Despre relația cu Tamara Buciuceanu

În data de 15 octombrie, Tamara Buciuceanu-Botez a încetat din viață. Printre colegii de breaslă afectați de trecerea sa în neființă s-a numărat și Draga Olteanu Matei, care a făcut declarații emoționante pentru Agenția VIP.

„Atunci când ştim că pleacă unul dintre noi, poate pleacă într-o lume mai bună. E greu să te desparţi de un om. (…) Eu cu Tamara ne auzeam la telefon şi ne amuzam din pricina asta. Curând o să plec şi eu, Tamara era doar cu patru ani mai mare decât mine. Noi ne-am iubit foarte mult. O iubim pe Tamara, o respectăm, ne gândim la ea ca la cea mai mare actriţă de comedie a acestor timpuri şi îl rugăm pe Dumnezeu sa o ţină în lumină şi binecuvântare”, a spus marea actriță.